Pazar, Aralık 18, 2016

Kuştepe zirveyi bırakmadı

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde Merkezefendispor, saha ve seyircisi önünde Kuştepespor'u konuk etti. Gergin geçen mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanan konuk ekip liderliğini sürdürürken, ev sahibi ekip 6 haftalık galibiyet hasretine son veremedi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip ilk 10 dakika içerisinde Şafak ile iki kez gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Şafak'a zamanında müdahale eden Hasan mutlak bir tehlikeyi önledi.

Sağını konuşturdu gol geldi 

Mücadelenin 13.dakikasında etkili sol ayağıyla tanınan tecrübeli isim Erkan Kablan'ın sağ ayağı ile pasında topla buluşan Hasan ceza sahası içine ortaladı, kale önünde Onur'un ters kafa vuruşu ağlarla buluştu 0-1.

33.dakikada etkili gelişen Kuştepe atağında Erkan'ın akıl dolu ara pasında Muhammed Balcı tek vuruşla farkı ikiye çıkarttı 0-2.

38.dakikada Kuştepe ceza sahasına yapılan ortada Oğuz topu elinden kaçırdı, topu önünde bulan Hasan kaleci Oğuz'un müdahalesi ile yerde kaldı. Ev sahibi ekip penaltı beklerken, mücadelenin hakemi Tolga Odabaşı tabiri caizse düşüşe inanmadı ve devam kararı verdi.

42.dakikada sağ kanattan yapılan ortada Oğuz topu tokatladı, Şafak'ın önünde kalan topa başarılı oyuncu sert vurdu. Kale çizgisinde Uğur kendini siper ederek mutlak golü önledi. İlk yarı konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Merkezefendispor defansının arkasına atılan topa iyi hareketlenen Muhammed rakibinden sıyrıldı, sert vuruşunda kaleci Ergin topu kornere gönderdi.

Onur affettirdi

Mücadelenin 52.dakikasında Şafak'ın kullandığı korner atışında ön direkte iyi yükselen Onur kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 1-2.

Taç itirazından kırmızı kart çıktı

Mücadelenin 58.dakikasında konuk ekip oyuncusu Cihan taç atışının rakipten çıktığını belirterek itirazlarını sürdürünce mücadelenin hakemi Tolga Odabaşı'ndan sarı kart gördü. Bu dakikadan sonra hakem ile birkaç kez diyaloğa giren deneyimli oyuncu 66.dakikada Hasan'a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

77.dakikada Kuştepe ceza sahasında topla buluşan Mahmut'un vuruşunda Oğuz kalesini zamanında terkederek vuruş açısını kapattı ve mutlak bir golü önledi.

Mücadelenin 90.dakikasında Şafak ile Muhammed Balcı tartışması tribünlere de yanısıyınca ortalık karıştı. Kuştepeli oyuncular ile tribünler arasındaki tartışma yaklaşık 10 dakika sürerken emniyet güçleri sahaya girerek olayları yatıştırdı. Mücadelenin hakemi Tolga Odabaşı Kuştepespor'dan Uygar'a sarı kartını çıkartırken, genç oyuncu Emirhan'ı direkt kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanan konuk ekip oldu.

Alt taraf kaynıyor

Kuştepe ile Paşabahçe'nin zirveyi paylaştığı grupta Kestanelikspor bu iki takımı takip ediyor. Grup 4'cüsü ile sonuncu arasındaki puan farkının 4 olması  bu gruptaki oynanacak maçların  nefes keseceğini işaret ediyor.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...