Salı, Aralık 27, 2016

Kısırkayaspor'un ismi değişti, Bağcılar'a taşındı

İstanbul 2. Amatör Küme’de yer alan Kısırkayaspor devredildi. Yapılan olağan üstü genel kurulda isti ‘Bağcılar Trabzonspor’ olan kulüp Bağcılar Merkez Mahallesi’ne taşınırken yeni yönetim de çalışmalara başladı.
Sezon başladıktan sonra isim değişikliği yapıldığı için kulüp her ne kadar Bağcılar’da faaliyet gösterse de bu sezonluk Kısırkayaspor ismini taşımaya deva edecek. Bordo-Mavililer bu sezon 2. Amatör, U14, U16 ve U19’da mücadele edecek.

İlk yönetim kurulu toplantısı sonrası kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "2016-2017 sezonunda ilk yönetim toplantımızı yapmış bulunmaktayız kulübümüzün geleceğinle alakalı gençlere nasıl kaliteli hizmet verebiliceğimizi masaya yatırıp atıcağımız adımların listelerini yapmış bulunmaktayız Başkanımız Zeki Cici ve kurmayları bu önemli gelişmeleri bizzat yakından takip ettiklerini ve konuya daha hakim olabilme adına önemli girişimlerde bulunduklarını toplantımızda bizzat acıklamış bulunmaktadırlar.
Sezon başlangıcında A takım icin atılacak adımlar ilk 15 trasfer ile önemli isimleri kubümüze dahil etmeyle başlayacak hedeflerimiz bir üst lige cıkıp Bağcılar'ın en iyi en kaliteli kulubü olup alt yapıdan topcu yetiştirip (bedelsiz) önlerini acıp profesyonel kulüplere göndermek ve futbolcu yetiştirmek bizim en önemli görüşlerimizden ve duruşlarımızdan olduğunu bilmenizi isteriz. Amaç, bizim amacımız ufak yaştan topcuyu gerektiği sekilde yeteneyine göre bireysel antamanlarla yetiştirip akademisyen hocalar eşliginde fiziksel gelişimlerini gözlemleyip ailelerini bu konuda bilgilendirmemiz en önemli vazifemizdir."

HABER: ALPER KADEROĞLU

 

+

 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...