Cumartesi, Aralık 17, 2016

Kestanelik'e Yeşilpınar'dan çelme


İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta ilk ikiye girme mücadelesi veren Kestanelispor sahasında, düşme hattındaki Yeşilpınarspor'la 1-1 berabere kaldı. Çatalca ekibi, Paşabahçespor'un galip geldiği haftada büyük darbe aldı.



Teröre tepki ile maç başladı
Çatalca İzzettin Sahası'nda oynanan karşılaşma öncesi, geçtiğimiz hafta İstanbul, bugün de Kayseri'deki hain saldırıları protesto etti. İki takımın yöneticileri ve  futbolcuları sahada büyük bir Türk Bayrağı açarak terör olaylarına tepki gösterdiler.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı
Karşılaşmanın ilk yarısında  ev sahibi Kestanelikspor üstün bir futbol oynamasına rağmen istediği golü bulamadı. Konuk ekip Yeşilpınar ilk yarıda savunmasına ve orta sahasına biraz daha önem vererek kontrataklarla gol bulmaya çalışsa da ilk yarıda bunu başaramadı.



İlk gol ev sahibinden
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Kestanelikspor 50. dakikada geliştirdiği atakta Kerem'le öne geçti. Daha sonra geliştirdiği ataklarda eli boş dönen Kestanelikspor 84. dakikada Yusuf’un attığı gole engel olamadı 1-1. 
Bu sonuçla Kestanelikspor zirve yarışında önemli bir yara alırken, Yeşilpınarspor alt sıralardan kurtulmak için altın değerinde bir puana sahip oldu.



Çatalcaspor’dan manevi destek
Kestanelikspor’un Yeşilpınar’la oynadığı bu önemli karşılaşmayı Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Yönetici Hasan Esgar, Teknik direktör Kadir Akbulut ve Sportif direktör Hasan Türkyılmaz da türbinden seyrederek, Yeşil-Sarılılara manevi destek verdiler.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...