Cumartesi, Aralık 17, 2016

Kartal Belediye üç golle üç puana uzandı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Topçularspor ve İstanbul Kartal Bld.Spor,Alibeyköy Stadı’nda karşı karşıya geldiler.


Mücadeleyi Umutcan Bayram,İsmail Çalışkan ve Talha Cenk Yıldırım triosu yönetti.Saha komiseri Mustafa Rıdvanlar,sağlık görevlisi İdris E.Değirmenci ve gözlemci Celal Boz idi.

Mücadeleye konuk ekip hızlı başladı.8.dakikada soldan gelen ortaya ayağını uzatan Aykut meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve henüz maçın başında skor 0-1 oldu.Golden sonra ritmini bozmayan İstanbul Kartal Bld. 25.dakikada arapasında topla buluşan Selçuk Yılmaz kaleci Eren’in yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak mücadelede skoru 0-2’ye getirdi.İlk devrede Topçularspor Fatih Kulaksız ve Muhammet Raşit Temiz ile yarattıkları pozisyonları gole çeviremedi ve soyunma odasına konuk ekibin 0-2’lik üstünlüğüyle gidildi.

İkinci devrede farkı arttırmak isteyen İstanbul Kartal Bld.,Topçularspor defansının hatasını affetmedi ve topu önüne alan Selçuk Yılmaz yerden kaleye yuvarladığı şut kaleci Eren’i mağlup etti ve skor 0-3 oldu.Son bölümde İstanbul Kartal Bld. ceza sahasına kesilen ortaya iyi yükselen Ercan Sadi maçın skorunu tayin etti 1-3.Mücadelede başka gol olmadı ve konuk ekip sahadan üç puanla ayrıldı.


HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...