Perşembe, Aralık 29, 2016

'İstanbul Güngörenspor camiası tek vücut oldu'

İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta Büyükçekmece Belediyespor'u 3-0 gibi net skorla geçen İstanbul Güngörenspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Tur Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada Türkiye'de stadının ismi '15 Temmuz Şehitler Stadı' olan tek kulüp olduklarını ve bu büyük misyonuyla şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

 

Tur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"Büyükçekmece maçında başkanıyla, yönetimiyle, teknik heyet, futbolcuları ve büyük taraftar grubu bordo berelilerle tek vücut olan İstanbul Güngörenspor güçlü rakibini 3 - 0 gibi net bir skorla geçti.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte 15 Temmuz Şehitler Stadı'nı, yüklendiği misyonla ilgili pankartlarla süsleyen bordo bereliler, yönetimin dagıtmış olduğu binlerce atkılarla, yaptıkları görsel güzelliklerle takımımıza 12. Adam gorevini layıkıyla yerine getirmiştir.
İstanbul Güngören Spor Kulubü olarak başkanıyla, yönetimiyle , teknik heyet ve futbolcularıyla , bordo bereliler taraftar grubu ve güngören halkıyla tek vücut olup üstlendiğimiz misyonumuzu Ülkemizin yaşamış olduğu bu zor dönemde hem sportif faaliyetlerimizle , hemde 15 Temmuz Şehitler Stadyumumuzda gündeme dahil pankart flama görsellerimizle devletimize desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğimizi değerli kamuoyuna sunarız..."

 

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.