Pazar, Aralık 18, 2016

Hakem kırmızı kartı bakın ne zaman hatırladı!


Aydın'da SHÇEK Spor U19 Takımı ile lider Yıldızgücüspor U19 Takımı maçında kırmızı kart skandalı yaşandı. 



Orta hakem Murat İzzet Kocaman’ın SHÇEK Sporlu Fırat Çimen’e ikinci sarıyı verdiğini yaklaşık 10 dakika sonra yan hakem Sercan Öztürk’ün uyarısı ile fark etti. Oyuncu değişikliği sırasında oyundan alınacak olan Çimen’e kırmızı kart gösterilince değişiklik iptal edildi. Yaşanan bu skandal, iki takım kulübesinde gerginliğe sebep oldu. Karşılaşmadan 3-1’lik skorla kazanan SHÇEK Spor liderliğe yükseldi.


Aydın Futbol U19 1. Amatör Küme 1. Grup’ta haftanın en önemli karşılaşmasında SHÇEK Spor evinde lider Yıldızgücüspor’u ağırladı. Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan 4. hafta mücadelesini SHÇEK Spor 3-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan SHÇEK Spor’a galibiyeti getiren golleri ilkyarıda Cenk, Yiğit ve ikinci yarıda Semih atarken, Yıldızgücüspor’un tek golü penaltıdan Berke kaydetti. Bu galibiyetle 4’te 4 yapan SHÇEK Spor puanını 12’ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Liderliği kaptıran Yıldızgücüspor ise 9 puanda kaldı. 
Karşılaşma sonunda asker selamı veren SHÇEK Sporlu futbolcular, güvenliği sağlamak için sahada görevlendirilen polislerle galibiyet fotoğrafı çekilerek ülke olarak güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarının mesajını verdi.

HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEYİ UNUTUNCA…
Maçın 70. dakikasında SHÇEK Spor 2-0 önde iken, ikinci sarı kartı gören SHÇEK Sporlu Fırat Çimen’e, orta hakem Murat İzzet Kocaman tarafından kırmızı kart gösterilmemesi skandala yol açtı. Saha dışına gönderilmesi gerekirken, yaklaşık 10 dakika daha sahada kalan Çimen, Antrenörü Cemal Aris tarafından oyuncu değişikliği ile saha dışına alınacaktı. Karşılaşma 3-0 iken oyuncu değişikliği sırasında oyundan alınacak Çimen’in ikinci sarı kartı gördüğünü fark eden yan hakem Sercan Öztürk, orta hakem Kocaman’ı uyardı. Uyarı sonrasında hakem Kocaman, Çimen’e kırmızı kart göstererek oyuncu değişikliğine izin vermedi. SHÇEK Spor Antrenörü Cemal Aris, oyuncu değişikliği kartından Çimen’i silerek Semih’i oyundan aldı ve Emre Akbulut’u oyuna sürdü. Kırmızı kart skandalı karşısında iki takım yöneticileri ve teknik heyeti hakem Kocaman’a tepki gösterdi. 

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - aydinhedef.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.