Pazar, Aralık 18, 2016

Giresun Emeksan ve İstanbul Bulancak dostça

İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Giresun Emeksanspor ve İstanbul Bulancakspor,Alibeyköy Stadı’nda karşı karşıya geldiler.



Mücadeleyi Ertuğrul Aktaş,Volkan Ayna ve Talha Cenk Yıldırım triosu yönetti.Saha komiseri Mustafa Rıdvanlar,sağlık görevlisi İdris E.Değirmenci idi.

Seramoni sonrası 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Mücadeleye konuk ekip hızlı başladı.13.dakikada İstanbul Bulancak atağında Deha kalesini terk etti ve zamanlamasıyla topu uzaklaştırırken çarpıştığı Yiğit Açıkyürek sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi.

DEHA KALESİNDE DEVLEŞTİ
Hakem Ertuğrul Aktaş,Deha’yı sarı kartla cezalandırırken serbest vuruş kararı verdi.Frikiği kullanan konuk ekip,Deha’yı geçemedi.Deha direk dibinden topu çelerek golü önledi.Pozisyonun devamında kornerden gelen ortaya iyi yükselen Salih Ateş’in kafasını Deha bir kez daha çıkardı ve iki mutlak golü önleyerek takımını ateşledi.

KAPTAN PENALTI KAZANDIRDI
43.dakikada Giresun Emeksan atağında topla buluşan kaptan Ertan ceza sahası içinde düşürüldü ve takımına penaltı kazandırdı.Topun başına geçen Şeref Özkan penaltıdan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve devre bitmeden skoru 1-0’a getirdi.İlk devrede başka gol olmadı ve ev sahibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

EMEKSAN SON BÖLÜMDE YIKILDI
İkinci devrede İstanbul Bulancak atağında Salih Ateş meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1’e getirdi.Golden sonra kendine gelen ev sahibinde gol gecikmedi ve Berkay Başut’un golüyle Emeksan 2-1 öne geçti.Son bölümlere önde giren Giresun Emeksan skoru koruyamadı ve İstanbul Bulancak penaltı kazandı.Topun başına geçen kaptan Ramazan Manap meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.Mücadelede başka gol olmadı ve iki takımda sahadan 2-2’lik galibiyetle ayrılarak 1 puana razı oldu.


HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ
ŞEREF ÖZKAN'IN PENALTI GOLÜ 1-0

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.