Cumartesi, Aralık 17, 2016

Davutpaşa IRMAK'ta boğuldu

İstanbul Süper Amatör Küme 1.grup mücadelesinde zirve ortağı Irmakspor, grup lideri Davutpaşaspor'u Merkezefendi Stadı'nda konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi 1-0'lık skorla kazanan ev sahibi ekip rakibine bu sezon ki ilk mağlubiyetini tattırdı ve zirve takibini sürdürdü.

Konuk ekipten duygusal mesaj

Mücadele öncesinde konuk ekip oyuncuları geçtiğimiz hafta çapraz bağlarından sakatlanan ve sezonu kapatan tecrübeli oyuncu Mert Eren için ''Sevgili Kaptan Mert Eren Geçmiş Olsun'' yazılı pankartla sahaya çıktı.

Mücadelenin ilk tehlikeli atağında Semih'in altı pasa ortasında Burak topa dokunamayınca ev sahibi ekip öne geçme fırsatını kaçırdı. 17.dakikada Tahsin'in ara pasında Semih'in kale çizgisine gönderdiği topu Enes uzaklaştırdı.

Organize atak direğe takıldı

Mücadelenin 33.dakikasında Oğulcan pasını Özgün'e aktardı. Özgün'ün adrese teslim ortasında Semih'in vole vuruşu üst direkten oyun alanı dışına çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda daha etkili oynayan ev sahibi ekip orta alanda Tahsin sağ tarafta Tayfun ve ileri uçta Semih ve Alper ile etkili oldu. Konuk ekip ise ileri uçta başarılı oyuncusu Oğulcan ile golcü ismi Özgün'ü yeterince topla buluşturamadı.

Karşılaşmanın 68.dakikasında sağ kanattan ceza sahasına giren Alper'in pasında Özkan kademeye girerek topu uzaklaştırdı. Konuk ekip oyuncularının pozisyonda ofsayt olduğu yönünde itirazları vardı ancak sonuç değişmedi.

Mücadelenin 77.dakikasında Davutpaşa ceza sahasına gönderilen topa Alper hareketlendi. Alper ile Sergen mücadelesinde Alper yerde kaldı. Irmakspor cephesi penaltı beklerken, mücadelenin hakemi Ozan Bileyci devam kararı verdi.

İlk mağlubiyet geldi

Mücadelenin 84.dakikasında Davutpaşaspor ceza yayı sol çaprazında Semih ile Sergen mücadelesinde Semih yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Ozan Bileyci, Sergen'in rakibinin omuzuna yüklendiğini belirterek faul kararı verdi ve itirazlarını sürdüren Sergen'e sarı kartını çıkardı. Topun başına geçen Yücel'in kaleye gönderdiği top Sergen'in kafasından sekerek tüm oyuncuların bakışları arasında ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda beraberlik sayısı için Utku ve Sergen gibi hava toplarında hakimiyeti olan oyuncuları ileri uca gönderen konuk ekip aradığı golü bulamayınca zorlu doksan dakika sonunda kazanan ev sahibi ekip oldu. Zeytinburnu temsilcisi rakibini 1-0 mağlup ederek grup maçları kategorisinde en son geçtiğimiz sezon Erokspor'a kaybeden Fatih temsilcisinin serisini bitirmiş oldu.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞAF: ERDEM SAĞOLAN













Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...