Çarşamba, Aralık 14, 2016

Cennet Barbarosspor şampiyon

İstanbul U15 B Ligi 8. Grup’ta Rumeli Kavağıspor'u deplasmanda 4-0 yenen Cennet Barbarosspor bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Sarıyer deplasmanında Emir (2), Serkan ve Barış'ın golleriyle kazanan Lacivert-Mavililer, Yıldız Kanaryalar SK'nın sahasında Avcılar Gençlik'e 1-0 yenilmesi sonucu U15A Ligi'ne çıkmayı garantiledi.

Cennet Barbarosspor oynadığı 13 maçta 10 galibiyet alırken hiç yenilgi görmedi.Cennet Mahallesi'nin başarılı temsilcisi rakip ağlara 54 gol atarken kalesinde sadece 6 gol gördü.

Tokgöz: Tarif edilemez bir gurur
Cennet Barbarosspor Altyapı sorumlusu Dursun Tokgöz, "Son üç yıldır kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Disiplinli ciddi çalışma yaparak hem çocuklarımızı topluma kazandırıyoruz hem de başarılar elde ediyoruz. Altyapıdan yetişen ve hem Cennet Barbarosspor takımında hem de Türk Milli Takımı'nda forma giyen oyuncularımız var. Kulübümüzün felsefesine uygun şekilde Türk Futboluna genç ve yetenekli oyuncular kazandırıyor olmak tarif edilemez bir gurur. Bu oyuncularımızın her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum.


Bu hafta İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Rumeli Kavağıspor'u deplasmanda güzel futbol ve skorla mağlup ederek namağlûp şampiyon olduk. Bu mutluluğu yaşatan başta hocalarımız olmak üzere futbolcu kardeşlerimizi alınlarından öpüyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.