Perşembe, Aralık 29, 2016

Beykoz Masterler farklı kazandı

TMVFL Marmara 1 Beyaz Gruptaki Erteleme Maçında Beykoz Masterler SK, Kartal Bulvar sahasında oynanan karşılaşmada Kalkedon Masterler Takımını 6-2 mağlup etti. Sarı-Siyahlı ekip maç süresince mükemmel bir futbol ortaya koydu.

Cihangir Çelik Yönetimindeki Sarı-Siyahlı ekip müsabakaya t'ten Kalede Salih-Mustafa Kurtuluş-Volkan-Selman-Kılıçarslan-Dinçay-Alim-Menderese-Bülent-Kahraman ve Cavit'ten kurulu bir kadro ile sahaya çıktı.7.Dakikada Kılıçaslan ile gele gol ile 1-0 öne geçen Beykoz Temsilcisi, 42.Dakikada Bülent ve ardından 50.Dakikada Kahraman ile gelen gol ile farkı üçe çıkarında futbol adına sahada daha da estetik, güzel görüntüler vermeye başladı.

55.Dakikada bir kez daha sahne alan takımın en golcü ismi Kahraman Yüce farkı dörde çıkaran golü kaydetti. Ev sahibi Kalkeden takımı maçtaki tek golünü bu gölün ardından 60.dakikada buldu. Maçın son bölümünde ataklarını sıklaştıran Boğaziçi ekibi 65.Dakikada Bülent, ve bir atak sonrasında ev sahibi takımdan gelen gol ile farkı üçe indirse de bitime 2 dakika kala da oyuna sonradan dahil olan Günaydın Baş ile maça noktayı koyan golü buldu 6-2

Maç öncesinde TMVFL Federasyon Başkanı Kenan Gürsu her iki takım Başkanlarına Lige katılım sağlayarak yaptıkları katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

 

HABER: TALİP ERCAN

 

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.