Çarşamba, Aralık 28, 2016

Bahçelievler Çınarspor son maça kaldı

İstanbul U17B Ligi’nde Halil Rıfat paşaspor ve Bahçelievler Çınarspor takımları Ayazağa Yusuf Tunoğlu Stadı’nda karşılaştılar. Maç yoğun yağış altında geçerken iki ekip de kendi oyunlarını sahaya yansıtmakta zorlandı.
 
İlk yarının 18. dakikasında ev sahibi ekibin oyuncusu Ağda sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi ancak ofsayt bayrağına takıldı. Bu ataktan sonra baskısını arttıran konuk ekip sırasıyla Levent, Harun ve Batuhan’ın şutlarından yararlanamadı. İlk yarının son bölümünde Harun’un ceza sahası dışından attığı gol tehlikeli hareket nedeniyle iptal edildi ve ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
 
İkinci yarıya iki ekip de hızlı başladı. Ev sahibi ekip kontrollü başladığı maçın ikinci yarısında savunmada hatalar yapmaya başladı. 48.dakikada Levent sahneye çıktı, ceza sahasının dışından yaptığı güzel vuruşla kaleciyi avladı ve bu sezon ki 9.golünü attı. Böylelikle konuk ekip 1-0 öne geçti.
 
Golden sonra baskısını arttıran Halil Rıfat Paşaspor bir türlü istediği pozisyonları yaratamadı. Kontrataktan pozisyonlar bulan Bahçelievler ekibinde 3 top direkten döndü. Yapılan değişiklikler de maça etki etmeyince konuk ekip sahadan 1-0 galip ayrıldı. Son düdükten sonra iki takımın oyuncuları birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar.
Mustafa Aktaş'ın öğrencileri bu galibiyetle puanlarını 32’ye yükseltti ve şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı. Ev sahibi ekip Halil Rıfat Paşa ise 22 puanda kaldı.
 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.