Cumartesi, Aralık 17, 2016

Alibeyköyspor U17'den üçü bir yerde

İstanbul U17/A ligi 14.Grup ekiplerinden Alibeyköyspor ve Çatalzeytin Zümrüt,Alibeyköy Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Mücadeleyi İsmail Çalışkan,Murat Güner ve Muhammet Furkan Altan triosu yönetti.Saha komiseri Mustafa Rıdvanlar,sağlık görevlisi İdris E.Değirmenci idi.

Mücadeleye Çatalzeytin Zümrüt’ün santra vuruşuyla başlandı.İlk devrede Alibeyköyspor’da önce Batın Ömer skoru 1-0’a getirdi,sonra ise Samet farkı ikiye çıkardı ve skor 2-0 oldu.Yediği şok gollerle toparlanan konuk ekip’te İsa meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak farkı bire indirdi 2-1.İlk devrede başka gol sesi çıkmadı ve devreye ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci devrede rakibi sahasına hapseden Alibeyköyspor,Batın Ömer ve İsmail Emin’le birçok net fırsat yakaladı fakat iki oyuncuda son vuruşu yapamadı.Son bölümlere girilirken ceza alanı içinde etkinliğini yükselten Alibeyköyspor,Abdulsamet kendi çabasıyla getirdiği topa dışarı aktardı ve Batın Ömer takımını rahatlatan golü buldu ve maçta ikinci golünü kaydetti 3-1.Mücadelede başka gol olmadı ve Alibeyköyspor sahadan üç puan ile ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.