Perşembe, Aralık 29, 2016

2 kırmızı kart ve birer puan


Fırsatçılığını Konuşturdu
Maçın ilk dakikalarında kalecisine geri pas atmak isteyen Okmeydanı savunması Onur Atılgan’ ın ne kadar fırsatçı bir oyuncu olduğunu kalelerin de gördükleri gol ile öğrenmiş oldular. Bu acı tecrübe sonrası oyuna bir farklı geride başladılar.1-0

Okmeydanı’na puan ya da puanlar gerekiyordu. Bu yüzden yeşil beyazlı ekip baskısını arttırıp gol aradı fakat bu golü ilk 45 dakikada bulamadı.

İkinci devreye Mimarsinan’ın vuruşu ile başlandı. İki takım da soyunma odasında galibiyet sözü vermiş gibi sahada basmadık yer bırakmadı. İkili mücadelelerdeki tatlı sertlik maça heyecan kattı.Mimarsinan geriye yaslanmış gibi görünse de orta alanda kaptığı topları ileri uç elemanlarına ulaştırarak rakip kalede tehlike oluşturuyordu.

Planları Bozdu
Okmeydanı ataklarını sıklaştırınca Mimarsinan defansını önde kurup rakip forvetlerini ofsayta düşürmeyi planlıyordu bu plan son yirmi dakikaya kadar güzel bir şekilde işledi fakat savunmanın arasından ok gibi fırlayarak kaleci ile karşı karşıya kalan Eray Melih Kalyoncu bu planı hızı ve takipçiliği ile bozdu veOkmeydanı Fetih beraberliği yakaladı: 1-1.

Kırmızı Kartlar
Dakikalar 77'yi gösterdiğinde Eray ve Aykut aralarında geçen münakaşa sonrası maçın hakemi tarafından oyundan ihraç edildi. İki takım da sahada 10 kişi ile mücadele edecek.
Kalan dakikalarda iki ekipte cılız ataklarla gol arasalar da maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç iki kırmızı kart, iki gol ve birer puan ile sonuçlandı.


HABER: FATİH YAVUZ

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...