Pazartesi, Kasım 28, 2016

Yıldıztabya zor da olsa kazandı

İstanbul 1.amatör ligi 11.grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor ve Poligon Fethiyespor karşı karşıya geldiler. Maç öncesi her iki takım yöneticileri ve futbolcuları anlamlı bir poz verdiler. Sağlık konusunda titiz olan iki takım yöneticileri Şaban Kıran hocaya destek ve kızına acil şifa mesajı verdiler.


İlk yarıda baskılı oyun oynayan ev sahibi ekip oldu. Yan toplarda son dokunuş eksikliği olunca bir çok pozisyondan yararlanamadılar. Konuk ekip bulduğu fırsatları iyi değerlendirmeye çalıştı ancak onlarda gol vuruşunda başarılı olamadılar. İlk yarı sonlarında ev sahibi kalesine gönderilen şut yerde defans oyuncusunun koluna temas edince hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı sonucu konuk ekip 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya kırmızı beyazlı ekip hırslı başladı ve gol arama yollarında her türlü organizeyi yaptı. Maç sonlarına yaklaşılırken , kaleci topu 18 çizgisi dışına elinde taşıyınca yardımcı hakem uyarısı ile serbest vuruş kazanan ev sahibi ekipte Kerim vuruşu sol ayak içi ile yaptı ve baraj köşesi direğinin dibinden top ağlara gitti ve durum 1-1 oldu. Bu dakikalarda oyuna dahil olan oyuncularında katkısı ile artık rakip kalede galibiyet golü aranmaya başladı. Uzatma dakikaları gösterildiğinde +4 oynanacaktı. İlk yakalanan pozisyonda Umut önüne aldığı topu iyi kontrol etti ve düzgün bir vuruş ile durumu 2-1 yaptı.


Maç bitiminde her iki takım yöneticileri , teknik ekibi ve futbolcuları birbirlerine başarı dileyerek dostane bir görüntü sergileyerek sahadan ayrıldılar. Kırmızı beyazlı ekip sorumluları rakiplerine tatlı ikramında bulunup takım otobüsüne kadar uğurladılar. 

Not : Sahalarımızda görmek istenilen bu davranışlar için her iki takımada teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...