Salı, Kasım 29, 2016

TÜFAD İstanbul'dan Fatih Terim'e ziyaret


28.11.2016 Pazartesi günü, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türk Futbol Antrenörlerinin güncel sorunlarının ve antrenörler hakkındaki projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. TÜFAD İstanbul yönetim kurulu olarak Başkan Halit Önsen, Başkan Vekili Doç. Dr.Mehmet M.Yorulmazlar, Genel Sekreter Nejat Öntaş, yönetim kurulu üyelerimiz Cem Çalışkan, Kamuran Gazi, M.Köksal Terzi, Osman Erdoğan, Necdet Toker ve aynı zamanda Gelişim ligleri müsabaka koordinatörleri sorumlusu Mehmet Okuducu da hazır bulundular. 

Başkan Önsen ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette; antrenör kursları, gelişim ligleri ve yeni projeler konuşuldu. TÜFAD ' ın TFF ve tüm taban birlikleri ile son dönemde yapmış olduğu faaliyetler görsel olarak eğitimden sorumlu Başkan Vekilimiz Doç. Dr. Mehmet M.Yorulmazlar tarafından sunuldu. Daha sonra Türkiye Futbol Direktörlüğü ile beraber yapılabilecek projeler karşılıklı olarak görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim sunum sonrasında TÜFAD ile birçok projede beraber olunduğunu görmekten memnun olduğunu, bundan sonraki birçok projede de beraber olmayı arzu ettiğini beyan etti.

Aynı zamanda derneğimizin kurucu üyelerinden olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim' e Başkanımız Halit Önsen tarafından 25. yıl onur plaketi verildi. Ardından yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle görüşmemiz sona erdi.

Kaynak : http://www.tufadistanbul.org/

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.