Pazartesi, Kasım 28, 2016

Küçükpazar'da 'Karadeniz' fırtınası

İstanbul 1.Amatör Küme 11.grup mücadelesinde zirve yarışındaki iki Fatih temsilcisi Haliçspor ile Küçükpazar, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında adeta coşan Küçükpazar üç puanı üç golle alarak zirve yarışında ikinci sıraya yükseldi.

Zaman zaman gergin geçen mücadelenin ilk yarısında her iki ekipte skoru değiştiremeyince 0-0'lık eşitlikle soyunma odasına gidildi.

İkinci yarıda daha atak görünen Küçükpazar 58.dakikada Onur'un kafa vuruşunda gole yaklaştı. Onur'un yakın mesafeden vuruşunda top direğin az farkla yanından auta gitti. 

Baskısını arttıran Küçükpazar 68.dakikada Arif Emre'nin ceza sahası dışından attığı şık golle 1-0 öne geçti.

79.dakikada sarı kartı bulunan Murat Bilek rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. 

Rakip kaleye yüklenen Haliçspor oyuna sonradan giren Halit Can ile gole yaklaştı ancak genç oyuncu yakın mesafeden topa vuramayınca ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu.

Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip defansında büyük boşluklar verdi. 90.dakikada Haliçspor ceza sahası içinde Gökhan, Cumali'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Hakan Karaburunoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Onur Karadeniz topu filelerle buluşturdu 0-2. 

Mücadelenin uzatma dakikalarında günün başarılı ismi Ersin Kaya'nın asistinde tecrübeli golcü Onur Karadeniz bir kez daha sahneye çıktı ve mücadelenin skorunu belirledi 0-3.

Ev sahibi ekip kırmızı kart cezalısı  ve sakat oyuncuların çokluğu nedeni ile 5 oyuncusundan yoksun çıktığı karşılaşmadan puansız ayrılarak 3.sıraya geriledi.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.