Pazartesi, Kasım 28, 2016

Kartalgücü'nden süper şampiyonluk primi


İstanbul 1. Amatör Küme 17. Grup ekiplerinden Kartalgücü'nde başkan Ahmet Kaya, bu haftadan itibaren her üç maçlık galibiyet için 15'er bin TL prim koydu. Bu hafta Ataşehir Doğuşspor'u 2-0'la geçen Kırmızı-Beyazlılar kalan tüm maçlarını kazanırsa toplam 45 bin TL kazanacak. Başkan Kaya ayrıca bir de şampiyonluk primi vaat etti.

Yerel Futbol'a açıklamalarda bulunan Kartalgücü Kulüp Başkanı Ahmet Kaya, yönetimde ilk yıllarını yaşadıklarını ve hedeflerinin Süper Amatör'e çıkmak olduğunu belirterek "Bazı sürpriz puan kayıplarımız oldu. Ataşehir Doğuşspor maçı öncesi futbolcularımızla görüşme yaparak bazı olumsuzlukları ve yanlış anlamaları giderdik. Bundan sonra yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu nedenle kazanılacak her 3 maç için 15 bin TL prim koyduk. Şampiyonluk primi bunun haricinde" dedi.

Hedef tesisleşme
Kaya, şampiyonluk dışında hedeflerinin tesisleşme olduğunu belirterek "Şu anda Soğanlık'ta idman yaptığımız sahanın yapımı için gerekli yazıları yazdık. Top İl Spor Müdürlüğü ve Belediye'de. Şampiyonluklar gelip geçici, biz Kartalgücü olarak gençliğimize kalıcı bir tesis kazandırmak istiyoruz. Zira yaptığımız aynı zamanda sosyal bir iş. Gençlerimize kazandıracağımız bir tesis ülkemize de hizmettir" diye konuştu.

Kaya, kulüp olarak hiçbir gelirleri ve sponsorları olmadığını, kulübün giderlerini kendisinin karşıladığını sözlerine ekledi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.