Pazartesi, Kasım 28, 2016

Karanlığı aydınlatan Ortaköyspor oldu

İstanbul Süper Amatör Küme 7. Grup'ta lider durumda bulunan Ortaköyspor, akşam oynanan mücadelede Çatalca İhsaniyespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ikinci yarısında oyundaki tansiyon, sahadaki futbola da yansıdı. 

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın da baskılı oyunu, mücadeleyi orta alana sıkıştırdı. Teknik Direktör Kadir Eren Sayar'ın bu karşılaşmada görev verdiği kaleci Yılmaz Yiğit, bu yarının kayda değer tek pozisyonunda ceza sahası dışından gelen şutu güzel bir refleksle kornere gönderdi. Yılmaz, ikinci yarıda da bir pozisyonda rakiplerine gol şansı tanımadı.

Volkan Gündoğan, Erkan Kılıç ve Erman Beyhan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında ofsayt bayraklarının sayısı da bir hayli fazlaydı. 

Kilidi Çağlar açtı
Tüm hatlarıyla başarılı bir oyun sergileyen Çatalca İhsaniyespor'un savunmasının gardını, Ortaköyspor'da Çağlar düşürdü. 62'de gelişen atakta ceza sahası dışından atılan şut kaleci Ahmet Akbıyık'tan döndü. Sağ çaprazda topu önünde bulan Çağlar Özel, açısı dar olmasına rağmen güzel bir vuruşla kaleci Ahmet'i mağlup etti: 1-0

Penaltı kaçtı
İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri ile gol arayan Ortaköyspor, golden sekiz dakika sonra penaltı atışı kazandı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Çağlar, sıfıra kadar indikten sonra Mesut'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem Volkan Gündoğan penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen kaptan Sercan, kalitesine yakışmayan bir vuruşla topu üst direğe nişanlayarak fırsatı değerlendiremedi. 

Top kaybı golü getirdi
Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım oyuncuları arasındaki gerginlik, son düdüğe kadar etkisini gösterdi. Birçok faul pozisyonunda oyun uzun süreli durunca mücadeleye 5 dakikalık uzatma eklendi.

90+2'de savunmadan çıkarken top kaybı yapan Çatalca İhsaniyespor, kalesinde ikinci golü gördü. opu kapan Oğuzhan, savunma arkasına çapraz koşu yapan Uğur Turan'ın önüne güzel bir pas bıraktı. Penaltı noktası civarında sol ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Uğur, takımının ikinci golünü kaydederek maçın sonucunu tayin etti.

Bu sonuçla 11. hafta sonunda puanını 28 yapan Ortaköyspor liderliğini devam ettirdi. 12 puanda kalan İhsaniyespor ise yedinci sırada haftayı kapattı. 

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Volkan Gündoğan, Erkan Kılıç, Erman Beyhan
ORTAKÖYSPOR: Yılmaz, Mert, Sinan, Mücahit, Esat, Uğur, Çağlar, Sezer, Fatih, Sercan, Cem
TEKNİK SORUMLU: Kadir Eren Sayar
ÇATALCA İHSANİYESPOR: Ahmet, Mükremin, Furkan, Yunus, Abdurrahman, Hasan, Sinan, Kadir, Mesut, Mahir, Hasan
ANTRENÖR: Akın Yüce
GOLLER: 61' Çağlar, 90+2' Uğur (Ortaköyspor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER









Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.