Pazartesi, Kasım 28, 2016

Kadırga evinde coştu

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde Kadırgaspor, Namık Sevik Stadı'nda Merkezefendispor'u konuk etti. Son yarım saati 10 kişi oynayan ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

Mücadelede ilk gol ev sahibi ekipten geldi. Golcü oyuncu Ferhat toğu ağlara göndererek ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık konuk ekipte Onur'dan geldi 1-1. Başarılı oyuncu Ferhat bir kez daha sahneye çıkarak ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Fatih temsilcisi Bahattin'in golü ile farkı ikiye çıkarttı 3-1. Mücadelenin 63.dakikasında ev sahibi ekip oyuncusu Emra , Şafak'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Rakibi ile diyaloğunu sürdüren Emra mücadelenin hakemi tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

Konuk ekip farkı azaltmak istese de Kadırgaspor kalecisi Lokman'ı geçemedi ve karşılaşma 3-1'lik skorla sona erdi. Ev sahibi ekip aldığı galibiyetle zirveye doğru yükselirken, konuk ekip ard arda 3.'üncü maçından da galibiyet çıkaramadı.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ. 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.