Cuma, Kasım 25, 2016

İstanbul'un en genç takımı!

İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup ekiplerinden CFS Bağcılar, kadrosunun yaş ortalamasıyla A takım düzeyinde İstanbul'un en genç takımı konumunda. 

Yer aldığı grupta ligde kalma mücadelesi veren Bağcılar ilçesi temsilcisi, geçtiğimiz haftalarda oynadığı Cevatpaşaspor karşılaşmasına, 17,2 ortalaması olan ilk 11 ile çıktı. Sahaya çıkan kadroda yer alan altı oyuncu 1999 doğumlu, iki oyuncu 2000 doğumlu ve üç oyuncu da 1996 doğumlu yer aldı. 

U19 yaş kategorisinin de altında bir kadroyla mücadele eden CFS Bağcılarspor'un bu maçta yer alan 18 kişilik kadrosunun yaş ortalaması ise aynı şekilde 17,2 oldu. 

Hem ilk 11, hem de 18 kişilik maç kadrosunun yaş ortalaması 17,2 olan CFS Bağcılarspor, A takım seviyesinde İstanbul'un en genç takımı olarak mücadelesini sürdürüyor. 

Editörün Notu: Birçok bilgiye ulaşmanın zor olduğu amatör kümeyle ilgili kulüplerin tarafımıza yapacağı bilgi desteği çok önemli. Bu anlamda, daha önce yaptığımız haberde  İstanbul'un en genç takımı olarak Damlaspor'u yazmıştık. Ancak CFS Bağcılar takımı bilgi ve belgeyle tarafımızı uyardı. Bu doğrultuda, İstanbul'un en genç takımı el değiştirirken, her iki kulübümüze de bu noktada verdikleri bilgi desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Mücadelelerinde de üstün başarılar dileriz.

HABER: GÖKHAN TANER 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...