Pazar, Kasım 27, 2016

İstanbul'da sessiz randevu


Bölgesel Amatör Lig 11.grup mücadelesinde iki İstanbul temsilcisi Zeytinburnuspor ile Bağcılarspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.


Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip taraftarları eski tribün liderlerinden Ercan Akarsu'nun vefatından dolayı  tribünde pankart açtı. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Okan Büyükvesek yönetirken yardımcılıklarını Agah Kaan Kuloğlu ve Özgür Tolga Özcan yaptı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Azat ve Muhammed Enes'in şutları ile gol arayan ev sahibi ekip en tehlikeli atağını 35.dakikada geliştirdi.Daramola'nın kafa ile indirdiği topta Barış Boylu topu önüne aldı. Kaleci Ziya Aydın zamanında kalesini terkederek mutlak bir golü önledi.

İkinci yarıda ev sahibi ekip topa daha çok sahip olsa da aradığı gol pozisyonlarını bulamadı ve doksan dakika başladığı gibi 0-0'lık skorla sona erdi. Karşılaşma sonrasında Zeytinburnu tribünleri her iki takım topçularını tribüne davet ederek alkışlarla staddan uğurladı.

Ev sahibi ekip bu sonuçla puanını 20'ye yükseltirken, Bağcılarspor puanını 17 yaptı ve 22 puan ve bir maçı eksik olan lider Modafen'i takibini sürdürdü.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.