Çarşamba, Kasım 30, 2016

İBB’nin malzeme dağıtım tarihi belli oldu


İl Temsilciliği sitesinde yayınlanan habere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine yapacağı malzeme yardım tarihi 14 Aralık 2016 olarak açıklanmış. Sitede yapılan açıklama aşağıdaki gibidir.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile İstanbul’da ki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yılda Genel Başkanımız Ali Düşmez’in yoğun çabaları ve girişimleri sayesinde malzeme yardımlarını sürdürecek. Yardım hazırlıkları devam ederken, tören için yer ve zaman da belli oldu.
2016 yılı Malzeme dağıtım töreni 14 ARALIK 2016 da saat 14.00’te Sultangazi Cebeci spor tesislerinde İBB Belediye Başkanı Sn. Mimar Kadir Topbaş ve Genel Başkanımız Ali Düşmez’in katılımı ile yapılacaktır.
DÜŞMEZ; İBB’NİN DESTEĞİ AMATÖR SPORU BÜYÜTÜYOR:
TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez malzeme yardımı ile ilgili yaptığı açıklamada “İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile uyum içinde çalışıyor ve amatör spor kulüplerine yapılacak malzeme yardımları için birlikte hareket ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda kulüplerimize malzeme yardımı yapılması için gerekli çalışmaları yaptık, kulüplerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak : http://www.tffistanbul.org/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...