Cuma, Kasım 25, 2016

Dolayobaspor tek golle kazandı

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Dolayobaspor, sahasında konuk ettiği Sultanbeylispor'u 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. 

Dolayoba Sahası'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip ilk yarıda oyunun hakimiydi. Ancak bu yarıda gol sesi gelmeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. 

İkinci 45 dakikaya konuk Sultanbeylispor iyi başlasa da Dolayobaspor golü 60. dakikada buldu. Bu dakikada Yunus Emre Özdemir, takımını öne geçiren golü kaydetti. 

Konuk ekip 10 kişi
Rakibi karşısında ikinci yarıda iyi oynayan ve pozisyonlar bulan Sultanbeylispor, yediği golden beş dakika sonra da sahada 10 kişi kaldı. Sultanbeyli ilçesi temsilcisinde İsmail, 65'te rakibine yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı. 

Skorda önde olmanın verdiği avantajla birlikte rakibinin 10 kişi kalmasıyla biraz rahatlayan Dolayobaspor, oyun üstünlüğünü tekrar eline alsa da kalan dakikalar başka gol getirmedi ve mücadele 1-0 sona erdi. 

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU




Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...