Perşembe, Kasım 24, 2016

Beylikdüzü adım adım zirveye


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Beylikdüzüspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda İstiklalspor’u 2-0 mağlup ederek grubunda averajla ikinci sıraya yükseldi.

 Zirveye adım adım ilerleyen mavi-beyazlılar, takım olarak her geçen gün biraz daha iyi seviyelere geliyor. Batı İstanbul temsilcisi lider Kocasinanspor ile aralarında puan farkını 4’e indirmeyi başardı. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve 10 maçta 5 galibiyet, iki 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak zirveye doru ilerleyen mavi-beyazlılar, sezon sonunda kendini ilk ikide bulmak adını Play-Off’lara yazdırmak istiyor. 

Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı, ligin ikinci devresinde ilk yarıdaki puan kayıplarını telafi edeceklerini, zirve yarışında her zaman var olacaklarını söyledi. Takım olarak eksiklerin giderilmesi için çaba gösterdiklerini ve bunda da başarılı olduklarını belirten Küçüksarı, özellikle iç sahalarında puan kaybı yaşamamak için işi sıkı tutacaklarını ifade etti.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.