Perşembe, Kasım 24, 2016

Anadolu Üsküdar-Ağrı 1970 dostluğu


2. Lig'de mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ağrı 1970 SK ile kardeş kulüp oldu. BB Erzurumspor maçı için bu kente giden yeşil-beyazlılar, bu vesile ile komşu kent Ağrı'ya da geçtiler.

İki kulüp arasındaki kardeşlik bağına vesile olan kişiyse, aslen Ağrılı olan Anadolu Üsküdar 1908 İkinci Başkanı Mehmet Latif Yaşlı... Yeşil-Beyazlıların başkanı Murat Şahin, ikinci başkan Mehmet Latif Yaşlı, yönetim kurulu üyeleri Özkan Oğuzatak ve İsa Menteş, Ağrı 1970 SK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım’ın misafiri olarak Ağrı’ya gittiler.


Ağrı ekibinde başkan Mehmet Yıldırım'ın yanı sıra futbol şube sorumlusu Emrah Özdemir, as başkanlar Kerim Temel ve Ahmet Gürtekin, yönetim kurulu üyeleri Hanifi Kartal, Kazım Demir, İdris Demir, Ahmet Karakurt, A.Vahap Dadaş, Hakan Gürtekin ve kulüp müdürü Metin Kızılaslan İstanbul ekibinin temsilcilerini havalimanında çiçeklerle karşıladı.

Murat Şahin, Ağrı 1970 sk Başkanı Mehmet Yıldırım'a Anadolu Üsküdar 1908 forması hediye etti
Beraber yenen yemekten sonra Ağrı Valisi Musa Işın ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ziyaret edildi. Üsküdarlı yöneticiler, Ağrı 1970'in sahasında Başkale Gençlikspor'la oynadığı ve 3-0 kazandığı maçı da tribünden izledi.


Anadolu Üsküdarlı yöneticiler, Ağrısporlu yöneticileri en kısa zamanda İstanbul'da ağırlamak istediklerini belirttiler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.