Cumartesi, Ekim 29, 2016

Yeşilılgaz Doğukan ve Burak'la güldü

İstanbul U17/A ligi 5.grupta zirveyi ilgilendiren maçta Yeşilılgazspor ve Yıldıztabyaspor,Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Maçı Berkay Urlu,Cemalcan Çakır ve Sezer Demir triosu yönetti.Saha komiseri Zafer Çatalkaya ve sağlık görevlisi Arif Eskioğlu idi.
Mücadeleye Yıldıztabyaspor'un santra vuruşuyla başlandı.Ev sahibi ekibi kalesinde bunaltan Yıldıztabya ataklarını sıklaştırdı.15.dakikada topla buluşan Barış 30 metre mesafeden müthiş bir vuruşla topu kaleye gönderdi ve top direğe çarparak gol oldu ve konuk ekip 0-1 öne geçti.Üstünlük sayısını ele geçiren Yıldıztabya ilk devre soyunma odasına önde gitmek için skoru korumaya çalıştı.45+3'te Yeşilılgaz kontra-atağında Doğukan topu rakip kaleye taşıdı ve içeriye çıkardığı top tekrar önüne düşünce düzgün bir vuruşla takımına uzatmanın son saniyesinde hayat verdi ve skor 1-1 oldu.
İkinci devreye tutuk başlayan Yıldıztabya ileride etkili olamadı.Yeşilılgaz atağında 68.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Burak topu kontrol etti ve vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.Mücadelede başka gol olmadı ve Yeşilılgaz liderden üç puan alarak avantaj kazandı.
Yeşiılgaz puanını 9 yaparken,Yıldıztabyaspor 12 puanla zirvede yerini korudu.Haftaiçi Yıldıztabyaspor Eyüp Çırçır İmar'ı konuk ederken,Yeşilılgaz İstanbul Artvinspor'a konuk olacak.
HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.