Pazartesi, Ekim 31, 2016

Piyalepaşa sonunu getiremedi

İstanbul 1.Amatör Lig 7.grup mücadelesinde Kumkapı Sarıçubuk, Namık Sevik Stadı'nda Piyalepaşaspor'u konuk etti. Konuk ekibin 10 kişi kaldığı zorlu doksan dakika 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Eyüp ile öne geçerken, ev sahibi ekip Emre ile skora dengeyi getirdi. İlk yarıda son sözü konuk ekibin golcü oyuncusu Serdar söyledi ve ilk yarı Piyalapaşaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 62.dakikasında Özcan'ın ortasına iyi yükselen tecrübeli defans oyuncusu CÜneyt'İn kafa vuruşu bir kez daha skora dengeyi getirdi.


'Versene artık' kırmızı kart getirdi

Karşılaşmanın 66.dakikasında top kaptıran takım arkadaşı Arda'ya 'versene artık' diye bağıran tecrübeli oyuncu Sevdet Paftalı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Bu karar karşısında şaşıran oyuncu hakeme itiraz etti ancak mücadelenin hakemi Eren Tur pozisyonu 'faul versene artık' olarak anladığını söyleyerek oyuncuyu dışarıya gönderdi.

Mücadelenin son dakikalarında her iki ekipte pozisyonlar buldu. Ev sahibi ekip final paslarını zamanında veremediğinden mutlak pozisyonları harcarken, konuk ekipte Aykan ile yakaladığı net iki fırsatta tecrübeli kaleci Ahmet'i geçemedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Ev sahibi ekip alt sıralardan kurtulamazken, konuk ekip lider Topkapıspor'un puan kaybettiği haftada liderlik fırsatını kaçırmış oldu. Kumkapı Sarıçubuk haftaya kendisi gibi alt sıralarda yer alan Tepebağ Kültürspor deplasmanına giderken, konuk ekip kendi evinde liderlik mücadelesi için Topkapıspor'la karşı kaşıya gelecek.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Yusuf Özsoy'a teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...