Pazartesi, Ekim 31, 2016

Müthiş maçta kazanan çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Kadırgaspor, Namık Sevik Stadı'nda lider Kuştepespor'u konuk etti. İki kırmızı kartın çıktığı, 4 golün atıldığı ve ikinci yarısı oldukça gergin geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Kuştepespor taraftarı zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakmazken, ikinci yarının son dakikalarında gerginleşen müacadelede oyun 25 dakika durdu ve  tüm tribünler boşaltıldıktan sonra karşılaşmaya devam edildi.

Haftaya namağlup lider giren konuk ekip mücadeleye etkili başlarken Çağrı ve Muhammet ile attıkları iki gol ofsayta takıldı.Konuk ekip yakaladığı net fırsatlarda Kadırgaspor kalecisi Lokman'ı geçmeyi başaramadı.

Karşılaşmanın 40.dakikasında sağ kanattan Hasan'ın ceza sahasına ortasında Muhammet Balcı'nın kafa vuruşu Emra'nın koluna çarptı. Mücadelenin hakemi Gökmen Dağ, Emra'nın kolunun açık olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Çağrı ilk yarının skorunu belirledi 0-1.

İkinci yarıya da etkili başlayan Şişli temsilcisinde Erkan Kablan'ın pasında topla buluşan Uygar Koç kaleci Lokman'ı da çalımlayarak vurdu, top yan ağlarda kaldı. 53.dakikada Erkan rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı mücadelenin hakemi devam kararı verdi.

Konuk ekip 10 kişi kaldı

Mücadelenin 64.dakikasında Kuştepe ceza sahasında Ferhat ile Okan tartışmasında mücadelenin hakemi Gökmen Dağ,  Ferhat ve Okan'a sarı kartını çıkardı. İlk yarıdan sarı kartı bulunan Okan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

71.dakikakada Ercan pası ile sağ kanatta topla buluşan Savaş'ın ortasında top Kuştepe defans oyuncusu Adem'in baldırından sekerek koluna çarptı. Mücadelenin hakemi Gökmen Dağ yardımcısı ile göz göze geldi ve yardımcı hakemi Enes Erdoğan'ın uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi. Bu karara yoğun itirazlar vardı ancak sonuç değişmedi. Topun başına geçen Ferhat skora dengeyi getirdi 1-1.

Bu dakikadan sonra tribünlerde büyük tepki vardı. Kuştepespor taraftarları Kadırgaspor defans oyuncusu Emra arasında gegrinleşen ortam 81.dakikada sahaya yabancı madde atılması ile zirveye çıktı. Mücadelenin hakemi Gökmen Dağ yardımcılarını da yanına alarak soyunma odasına girdi. Tribünlerin boşaltılmasında sonra sahaya çıkan hakem triosu 25 dakikalık bir aradan sonra mücadeleyi tekrardan başlattı.

Uzatmalar nefes kesti 

Mücadelenin 90+2'inci dakikasında Kuştepespor ceza sahasında topla buluşan genç oyuncu Burak Aslan'ın yakın mesafeden vuruşunda top ağlarla buluştu 2-1. Yediği gol sonrasında hemen hücuma çıkan konuk ekip Sercan'ın kafa ile indirdiği topta golcü oyuncusu Muhammet Balcı'nın aşırtma vuruşu ile skora dengeyi getirdi 2-2. Mücadelenin son saniyelerinde Kadırgaspor'da Kadir'in yerden sert ortası kaleci Oğuz'da kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadelede puanlar paylaşıldı.

İlginç istatistik

Son iki sezondur aynı grupta yer alan iki ekibin mücadelesinde Kadırgaspor evinde kaybetmezken, Kuştepespor'un başarılı oyuncusu Okan Karaman Namık Sevik Stadı'nda oynadığı son Kadırga maçında da kırmızı kartla oyun alanı dışında kalmıştı. Konuk ekip aldığı beraberlikle grubundaki tek namağlup ekip ünvanını sürdürürken ikinci sıraya geriledi. Ev sahibi ekip ise aldığı bir puan ile düşme potasının bir sıra üstünde yer aldı. Kuştepespor taraftarları tribünlerden çıkarıldıktan sonra sur dibinde takımlarını desteklemeye devam etti ve mücadele sonrasında oyuncularını çağırarak alkışlarla soyunma odasına gönderdi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Yaşar Türkmen'e teşekkür ederiz.

Kadırgaspor penaltı atışı için TIKLAYINIZ.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN














 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.