Pazar, Ekim 30, 2016

İstanbul Trabzonspor'dan büyük tepki


İstanbul 1.Amatör Küme 8. Grup'ta dün oynanan İstanbul Trabzonspor-Zeytinburnu Yıldızspor maçı sonrası ev sahibi ekipten açıklama geldi.

Bordo-Mavililerin açıklaması şu şekilde:

"Yaş ortalaması 19 olan A takımımız bugün Halkalı Etap Stadı'nda oynadığı Zeytinburnu Yıldızspor müsabakasını 3-3 bitirmiştir. Maçın sonucundan çok orta hakem Bahadır Akıncı'nın vicdansız yönetimi bizleri derinden yaralamıştır.
Rakip takımın teknik direktörünün "Bunlar penaltı değil hocam" dediği yerde, biz 3-1 galipken haksız yere son 10 dakikada iki penaltı vererek maçı 3-3 bitiren ve kalecimizi oyun kuralları haricinde oyundan atan orta hakem Bahadır Akıncı'yı protesto ederken onu vicdanı ile baş başa bırakıyoruz.

Maçtan sonra gerek TFF gerekse İl Hakem Kurulu'nu arayarak bu hakem hakkında gerekli işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Amatör müsabakalarda dahi adil ve vicdanlı davranmayan bu hakem camiasıyla Türk futbolunun gelişimi tehlike içindedir.

Her zaman gençlerin gelişimine ve altyapısına önem vererek Türk futboluna Yeni yıldızlar yetiştirmeyi hedef seçen kulübümüz bu hedef ve mücadelesinden asla vazgeçmeyerek yoluna devam edecektir.
Kamuoyuna Saygılarımızla"

HABER: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı hakem Bahadır Akıncı geçen sene Yeşildirek - Küçükpazar müsabakasında korkudan 85. dakikada Yeşildirek öne geçince 5 dakikada 2 gol yedirmiş ve uzatma vermeden maçı bitirip kaçmıştır.Korkak bi hakem olan Bahadır Akıncı'nın o maçta yardımcıları bile kulüp yetkililerimize ''bizlik bi durum yok,kendisini tanımayız etmeyiz.Biz onun adına özür dileriz.'' demiştir.Futbolun F sinden anlamayan bu korkağa neden maç verildiği anlaşılmamaktadır.Hiç mi hakem hocası kendisini izlememektedir.Nasıl ''of'' dediğinde senelerin antrenörleri tribüne gönderilip cezalar veriliyorsa, bu korkak hakeme de en ağır ceza verilmeli ve gerekirse kokartı sökülmelidir. Sizin maçta ne yaşadığınızı kesinlikle tahmin edebiliyor,kendisine gereken cezanın biran önce verilmesini ümit ediyorum.

Adsız dedi ki...

Bişey olmaz amatör hakem. Kazanmak neye yarar kaybeden olduğunda demişler.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.