Salı, Ekim 25, 2016

5 golün değeri 14 puan!


İstanbul Süper Amatör Küme 10. Grup’ta yer alan İstanbul Mesudiyespor, geride kalan haftalar baz alındığında ilginç bir performansa imza attı.

‘Ölüm Grubu’ olarak adlandırılan 10. Grup’ta ikinci sırada yer alan Mor Beyazlılar, tüm gruplarda ilk üç sıradaki takımlar baz alındığında en az golle en çok puan toplayan ekip konumunda.

Beykoz ilçesi temsilcisi, ayrıca Süper Amatör Küme’de, Yeşilköyspor ve Davutpaşaspor ile birlikte en az gol yiyen (2) üç ekipten biri olarak dikkat çekiyor.

Her gol 2,5 puan değerinde
Ligde geride kalan yedi haftada rakip filelere beş gol bırakan İstanbul Mesudiyespor’un dört galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgisi bulunuyor. Topladığı 14 puan ve artı üç averajla 15 puanlı Yeşilköyspor’un arkasında ikinci sırada yer alıyor.

Rakip fileleri beş havalandıran Mor-Beyazlıların attığı her golün değeri 2,5 puana denk geliyor.

1-0’a abone
Ligin ilk karşılaşmasında Yeniköyspor filelerine iki gol bırakan Mesudiyespor’un diğer altı karşılaşmasında ise tek gol vardı.

Arnavutköy Belediyespor, Yeşilköyspor ve İstanbul Sinopspor’u 1-0 mağlup eden Mor Beyazlılar, Alibeyköyspor’a 1-0 mağlup olurken, Beyoğlu Yeniçarşıspor ve Sekbanlarspor mücadelelerinden ise 0-0’lık sonuçla ayrıldı.

Dudullu da benzer durumda
Süper Amatör Küme’de yer alan 10 grup içerisinde ilk üç sırada yer alan 30 takımdan 28’i, attıkları gol sayılarında çift haneli rakamlara ulaşmış durumda.

Mesudiyespor’un dışında 4. Grup’ta yer alan Dudulluspor da tek haneli gol sayısında olmasına rağmen zirvede yer alıyor. Yeşil-Beyazlılar, attıkları dokuz gole karşın kalesinde dört gol gördü. Topladığı 13 puanı bulunan ikinci sırada bulunuyor.

2. Grup’ta ise dördüncü sırada bulunan Ortaçeşmespor, attığı 9 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü. Beykoz ilçesi temsilcisinin 10 puanı ve eski beş averajı bulunuyor.

ANALİZ: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.