Pazartesi, Ekim 31, 2016

Geredespor'un geri dönüşü üç puana yetmedi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Geredespor, sahasında konuk ettiği Kozlu Belediyespor karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2 öne geçmesine rağmen 90+5'te gelen golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.


Bolu Karaçayır Sahası'nda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğü çalması ile beraber Geredespor kalecisi Gündoğan rakip futbolcuya yaptığı sert müdahale sonrası penaltıya sebep oldu, penaltıyı gole çeviren isim Kaan oldu. Golden sonra Geredespor'un cılız atakları ise sonuç vermedi. 9.dakika da ise ilk golün sahibi Kaan'ın uzaktan vuruşu ile Zonguldak temsilcisi skoru 2-0 yaptı.

Gol iptal edildi
Kozlu Belediyespor 36. dakikada boş pozisyonda üçüncü golü bulamadı. Geredespor'un 30.dakikada gelişen atağında Burak Toker'in ara pasında savunmanın arkasından çıkan Murat Berge topu ağlara yolladı ancak yan hakem pozisyonu geriden takip etmesine rağmen ofsayt bayrağını kaldırdı.

Soyunma odasına moralli gitti
Dakikalar 33'ü gösterirken Geredespor'un gol umudu Traore, Burak Toker'in ortasında boş pozisyonda golü bulamadı. Geredespor'un farkı bire indiren golü 41.dakikada Burak Toker'in ayağından geldi.

İlk yarı Kozlu Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Moralli Geredespor ikinci yarı kendine geldi
İkinci yarıya daha istekli başlayan Geredespor, rakip Kozlu Belediyespor'un kendi yarı sahasına çekilmesi ile beraber rakip kaleye yüklenmeye başladı.

47.dakikada Traore boş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Dört dakika sonra yine aynı pozisyonda Traore topu auta yolladı. Geredespor'un eşitlik golünü aradığı 71.dakikada yaşanan pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi, topun başına gelen Burak Toker'in penaltısı kaleci Hamit'in üstüne geldi ve fırsat kaçtı. Dört dakika sonra ise Geredespor adına sahanın en iyisi olan Murat Berge sahneye çıktı ve sol çarprazdan uzak direğe yaptığı vuruş ile 74.dakikada eşitlik golünü kaydetti.

Penaltı bu kez kaçmadı
Oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan Candan'ın top ile ceza sahası içinde buluştuğu anda rakip futbolcunun müdahalesi sonrası Oğuzhan yerde kaldı, hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Bu kez Geredespor'da topun başına Nurettin Çakır geldi, yerden yaptığı sert vuruş ile takımını 3-2 öne geçirdi.

90+5'te beraberlik golü
Geredespor'un öne geçmesine rağmen paniklediği dakikalarda Kozlu Belediyespor eşitlik golü için yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Uzatmanın son dakikasında Kozlu Belediyespor'un kullandığı korner vuruşunda yapılan kafa vuruşunda Gündoğan topu ellerinin arasından kaçırdı, çizgide bulunan Nazif’in ise çabaları topu çıkarmaya yetmedi ve skor 3-3 oldu. Karşılaşma 3-3 sona erdi.

Soyunma odası kullanılamaz halde
Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyespor, futbol maçına değil tabiri caizse ringe gelmiş. Devre arası soyunma odasına yönelen Kozlu Belediyespor futbolcuları Geredespor taraftarı ile sözlü tartışma yaşadı. Maç sonu ise Geredespor futbolcu ve taraftarına tehditler savuran rakip futbolcular Geredespor taraftarını kışkırttı ve arbede yaşandı. Bolu polisinin olaylara yaklaşım ve tutumuna Geredespor cephesinden büyük tepki geldi. Geredespor'lu futbolcuların soyunma odasına girmeleri için müdahale eden emniyet görevlileri futbolculara fiziksel müdahalede bulundu, bazı futbolcular yere düştü.

Karşılaşma sonrası Kozlu Belediyespor soyunma odası ise Kozlu Belediyespor futbolcuları tarafından kullanılamaz hâle getirildi.

STAT: Karaçayır
HAKEMLER: Sercan Yılmaz, Selim Şenöz, Ferdi Karadoruk
GEREDESPOR: Gündoğan, Gökhan, Güray, Oğuzhan, Fatih, Cemal, Samed, B.Toker, Nurettin, Berge, Traore
TEKNİK SORUMLU: Osman Dinçer
KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit, Adem, Abdullah, Özkan, Gökhan, Emre, Serbay, Ahmet, Kaan, Emrecan, Ali Efsat
TEKNİK SORUMLU: Volkan Yayın

HABER-FOTOĞRAF: ALİ CAN DUMAN / Yerel Futbol











Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.