Pazartesi, Ekim 31, 2016

Geredespor taraftarından çağrı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Geredespor'un taraftar grubu, Gerede protokolüne çağrıda bulundu. 


Takımlarını yıllardır kar, kış demeden her zaman destekleyen Bolu temsilcisinin taraftar grubundan yapılan açıklamada, kendi sahalarında oynamaya isteği vurgulanırken, şu ifadeler kullanıldı:

"Bizler Geredespor için yıllardır içerde, deplasmanda Geredespor'u destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Yeri geldi darp edildik, biber gazı yedik ama vazgeçmedik. Her sezon kar yağdığı zaman sahamız kapanıyordu, ancak geçen sene Geredemize sentetik saha kazandırıldı. Bu olay bizleri sevindirdi ama sentetik sahadan yine faydalanamadık. Geçtiğimiz sezon Bolu Şampiyonu olarak Karaçayır'dan kurtulduk derken çim sahamızın kullanılamaz halde olması, sentetik sahamızda soyunma odaları olmadığı için Karaçayır'a mahkum edildik. Karaçayır'da adeta deplasman yaşatılıyor bizlere. Emniyet görevlileri bizlere vatan haini muamelesi yapıyor. Tek istediğimiz kendi evimizde oynayalım, ev sahibi avantajımızı kullanalım. Gerede protokolüne çağrımız Sentetik sahamıza soyunma odası ve çevre düzenlemesi yapılmasıdır. Gerekirse yapım aşamasında bizlerde çalışırız, Geredespor için yapmayacağız şey yoktur. Yetkililerin acilen bu işe el atmasını bekliyoruz." 

YerelFutbol.com




Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...