Cumartesi, Ekim 29, 2016

Dudulluspor'a tek devre yetti

İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta zirve mücadelesi veren Dudulluspor, deplasmanda Çubukluspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek yerini korudu. 

Ortaçeşme Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ilk yarıda bulduğu gollerle deplasman takımı Dudulluspor 2-0 kazanırken zirve yolunda önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın 35. dakikasında kullanılan korner atışında oluşan karambolde topa son olarak dokunan Şemsettin Burak takımını öne geçiren golü kaydetti: 0-1

45. dakikada ise Furkan Dalçık çalımlarla sağdan ceza sahasına girdi. Arka direğe ortaladığı topa dokunan Güner Güney farkı ikiye çıkaran golü rakip filelere bıraktı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Kaleciler ön plandaydı
İkinci 45 dakikada mücadele olarak oldukça sert bir şekilde geçti. Karşılaşmada çok sayıda sarı kart çıktı. İki takımda da çok sayıda sakatlık pozisyonu yaşandı. 


İkinci yarı Dudulluspor oyunu kendi sahasında kabul edip kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Buna karşılık Çubukluspor takımı farkı indirmek için ceza sahası önüne kadar iyi gelmesine rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı.

Karşılaşmanın yıldızları Dudulluspor takımından Kaptan Şahin Akyüz ve Furkan Dalçık'tı. İki takımın kalecisi de takımları adına başarılı bir mücadele ortaya koydular.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ








2 yorum:

Adsız dedi ki...

Haberi yapan beyefendinin tarafsiz haber yapacagi gunu merakla bekliyorum. Hangi beykoz disindan gelen bir takim olsa sadece ev sahibi takimin resmini cekiyor. 2 yildir takip ediyorum bu beyefendiyi ve ne zaman yorum yazsam yayimlanmiyor. Sayin ediyor, lutfen bu haberi yayinla. Cok rica ediyorum.

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili arkadaşım haberi yapan benim. Haberin verildiği fotoğraf Dudulluspor takım fotoğrafı.Açıkçası bu yorumdaki niyetini anlamadım.Maç fotoğraflarına bakarsan bütün fotoğraflar ortada.Haber yapıyoruz suç. Yapmıyoruz neden yapmıyorsunuz?Lütfen bizden önce siz tarafsız olun.Saygılarımla

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...