Pazartesi, Eylül 26, 2016

Tophane Tayfun kendinden 'Emin'


2016 - 2017 sezonunda 1.Amatör Lig 9.grupta yer alan Çapaspor 1.Amatör Lig 6.grup ekiplerinden Tophane Tayfunspor, Fatih Mimarsinan Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmaya Çapaspor hızlı başlarken, Hüseyin ve Alican ile gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Tophane Tayfunspor oyuna dengeyi getirdiği anlarda ise kalesinde ki penaltı golüne engel olamadı ve Çapaspor Alican ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Tophane Tayfunspor'da kazandığı penaltıyı İsmail ile gole çevirdi ve karşılaşmaya eşitlik geldi. 1-1. Mücadelenin ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iyi başlayan taraf Tophane Tayfunspor oldu. Çapaspor'da dün oynanan Küçükpazar maçı nedeniyle yorgunlukta kendini hissettirince oyunun kontrölü Tophane Tayfunspor'un eline geçti.

Emin hareketlilik getirdi
Oyuna Mahsun'un sakatlanması ile dahil olan Emin ilk yarıda etkili olamazken ikinci yarıda adeta fırtına gibi esti ve attığı akıl dolu iki gol ile takımını 3-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 80.dakikasında iki takım oyuncuları arasında tartışmalar başlayınca, mücadelenin hakemi son düdüğü çaldı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

HABER:EMİR ÜÇERLER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...