Pazar, Eylül 25, 2016

Ortaköyspor'a '27 saniye' yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta Ortaköyspor, sahasında Yıldırım Bosnaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, 27. saniyede bulduğu golle karşılaşmayı uzun süre önde götürerek sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Sertaç Şaroğlu yönetirken, yardımcılıklarını Gökçen Seven, Erkan Erzen yaptı. 90 dakikası müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı yaklaşık 200 kadar sporsever de takip etti.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Ortaköyspor, lig tarihinin en erken gollerinden birini attı. Santranın ardından yaklaşık 20 saniye sonra savunmada Mert'in sağ kanattan uzun pasına hareketlenen Sercan, topu kontrol ettikten sonra kaleci Feyyaz'ın üzerinden filelere gönderdi. Erken golle öne geçen Ortaköyspor, 3 dakika içerisinde Sercan ve Esat ile iki net fırsat yakalamasına rağmen Feyyaz'ı geçemedi.

Üst düzey mücadele
Erken gol oyunda dengeleri bozarken, sporseverler müthiş bir mücadeleye tanıklık etti. Savunmada neredeyse hatasız olan Kadir Eren Sayar'ın talebeleri, kanat akınları ile etkili olmaya çalıştı, nitekim bunda da başarılı olarak Yıldırım Bosnaspor kalesinde pozisyonlar yakaladı. Konuk Yıldırım Bosnaspor ise erken gelen golle şok yaşarken, oyunda dengeyi kurmakta zorlandı. Rakibinin tempolu ve baskılı oyunu karşısında savunma arkasına atılan toplarda etkili olmak isteyen Bayrampaşa temsilcisi, en net fırsatını ilk yarı yakaladı ancak çerçeveyi bulamadı.
Savunmadan başlayan atak skoru belirledi
Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Ortaköyspor ikinci golü buldu. Maç boyunca savunmada rakiplerine hava toplarında üstünlük kuran Mücahit Akbaş, gelişen konuk ekip atağında kafayla topu Çağlar'ın önüne indirdi. Sağ kanattan hareketlenen Çağlar, iki rakibinden sıyrılarak ceza sahasına kadar indi, ceza sahasına yerden gönderdiği topa arka direkte Uğur Turan dokundu ve maçın sonucunu tayin etti.

Takımlarını alkışladı

Maç bitiminde ise Yıldırım Bosnasporlu tribünler, sahadaki üst düzey mücadeleden dolayı takımlarını çağırarak alkışlaması, güzel bir görüntü olarak kayıtlara geçti.

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Sertaç Şaroğlu, Gökçen Seven, Erkan Erzen
ORTAKÖYSPOR: Egemen, Mert, Sinan Okan, Mücahit, Esat, Uğur, Çağlar, Eyüphan, Fatih, Sercan, Sezer
Yedekler: Yılmaz, İsmail Batın, Oğuzhan, Ali, Soner, Mehmet Soner, Volkan
TEKNİK SORUMLU: Kadir Eren Sayar
YILDIRIM BOSNASPOR: Feyyaz, Hasan, Yusuf, Sezer, Furkan, Bahadır, Ömer Faruk, Oğuz, Atilla, Suat, Sezer
Yedekler: Furkan Emre, Murat Orhun, Sezer, Ertuğrul, Onurcan, Barış Batu, Batuhan
YÖNETİCİ: Güneş Karaceviz
GOLLER: 1' Sercan, 90+2' Uğur (Ortaköyspor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER


Ortaköyspor

Yıldırım Bosnaspor







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.