Pazar, Eylül 25, 2016

1924 Yeniköy son dakikada yıkıldı


Süper Amatör 3.Grup ekiplerinden 1924 Yeniköy evinde Kestanelikspor'u ağırladı. iki maçta 1'er galibiyeti bulunan ekiplerin mücadelesi kıran kırana geçti.


Maça daha iyi başlayan Yenikoyspor olurken maçın ilerleyen dakikalarında ise Kestanelikspor oyuna ortak oldu ve rakip kalede oldukça etkili olmaya başladı ve ardı ardına pozisyonları harcadı. İlk yarıda iki ekibin de ileri uç oyuncuları gol yollarında etkisiz kalınca mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ise yine ev sahibi ekip Yeniköyspor baskılı başladı. Rakip sahada baskıyı artıran ev sahibi takım girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Mücadelenin 60.dakikasında Kestanelikspor sahada 10 kişi kaldı. Berker topsuz alanda yaptığı hareket sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Kestanelikspor'un 10 kişi kalması ile baskısını iyice arttıran ev sahibi ekip 72. Dakikada aradığı golü Mehmet'in ayağından buldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra bir çok  pozisyonu cömertçe harcayan ev sahibi ekipte maçın 90+2 dakikasında Yunus takımını 10 kişi bıraktı. Yunus'un topsuz alanda yaptığı harekete yardımcı hakemin uyarısıyla kırmızı kart çıktı. Kullanılan serbest atışı Yenikoyspor defansı uzaklaştırmadı ve Kerem, Kestanelikspor adına beraberliği sağladı.

Ev sahibi ekip kenar yönetimi faul pozisyonunda  kullanılan serbest vuruşun 10-15 metre önden kullanılduğı konusunda itiraz etti, ancak bu itiraz sonucu değiştirmedi. Maçın son saniyelerinde başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.