Pazartesi, Eylül 26, 2016

Beşiktaşlı eski oyuncudan BAL değerlendirmesi


Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda oynayan Erman Güraçar, BAL'da geçen sezon Somaspor'da görev yaptıktan sonra bu sene Ayvalıkgücü Belediyespor'un başına geçti.      

Ligin şartlarının çok zor olduğunu aktaran Güracar, şöyle konuştu: "Çok zor bir lig BAL. Her takım şampiyonluğu hedefliyor ama şampiyonluktan ziyade mutlu sona ulaşan ekip profesyonel statüyü elde ediyor.  O yüzden bunu bir çok takım istiyor. Onun peşinde koşuyor. Şartları çok zor bir lig. Kendi içinde sıkıntıları olan bir lig. Bence uygulama konusunda biraz daha çalışılması gerekiyor. Biz bu sene biraz daha idealist bir kadro kurduk, bu şekilde çalıştık. Bütün takımlara başarılar diliyorum."

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Unknown dedi ki...

HEDEFİ OLMAYAN BİR HOCAMIZ. BAL LİGİ ZORSA ÇALIŞMA ARKADAŞIM BIRAK BAŞKASI ÇALIŞSIN. HEDEFSİZ KALMIŞSIN BİR ÜST LİGDE YADA DAHA ÜST LİGLER DE NE YAPICAN ÇOK MERAK ETTİM. FUTBOLCULUK KARİYERİNLE BU MEVKİLERE GELİYORSUN. BENCE YAKINMA İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DAHA ÜST LİGLER DE GÖREV AL. YADA BIRAK HEDEFİ OLAN ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ BU LİGLER DE ÇALIŞSIN.

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...