Çarşamba, Eylül 28, 2016

Arnavutköy Belediyespor lideri devirdi


Arnavutköy Belediyespor, Süper Amatör Lig 10. Grup'ta lider Yeşilköyspor'u konuk etti. Bolluca Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, ikinci yarı oyuna giren oyuncularının etkili oyunu ve bulduğu tek golle kazandı ve sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. 

Arnavutköy bölgesinde yapılan Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın yol güzergâhı ve güvenlik nedeniyle, saat 17.00'ye alınan müsabakayı Volkan Gündoğdu, M.Halil Dizieğri, M.Furkan Arslan triosu yönetti.


Yeşilköy 10 kişi kaldı
Yağmur beklentisine rağmen güzel bir havada başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında yaşanan şok sakatlık konuk takım heyetini korkuttu. Hızır Uzundağ hava topunda Enes Bayraktar ile çarpışınca burnuna aldığı darbe ile sakatlandı. Karşılaşmanın 20.dakikasına kadar oyunda kalan Hızır yerini Bektaş Berk’e bıraktı. Ara ara tansiyonun yükseldiği karşılaşmada ilk yarı atak futbolu seçen Yeşilköyspor gol bölgelerinde Arnavutköy Belediyespor savunma oyuncuları Halim Kurtuluş, Sait Özaydın, Enes Bayraktar ve Emrah Taşar’ı geçemedi. İlk yarı İsmail Aslan ile sol kanattan gelişen Arnavutköy Belediyespor atağını topa elle müdahale eden son adam Bektaş Berk kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. İlk yarı sonlarına kadar çekişmeli geçen karşılaşmada gol sesi çıkmadı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı hava tahminlerinde olduğu gibi fırtına Bolluca Stadı'na denk geldi. Oldukça yoğun yağmur altında devam eden karşılaşmada oyuna sonradan giren Arnavutköy Belediyespor forvet oyuncusu Tunç Taşkın kendisi gibi ikinci yarı oyuna giren Gökhan Öztürk’ün pasına dokunarak skoru 1-0'a taşıdı. 

Kalan dakikalar yağmur etkisini nispeten azaltırken sonlara doğru hakem kararına itiraz eden Yeşilköyspor Teknik Direktörü Zeki Ersoy saha dışına gönderildi. Kalan dakikalarda her iki takım da baskılı futboluna devam etse de başka gol olmayınca Arnavutköy Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Bu karşılaşmada ilk kez forma giyen ancak sakatlanarak oyundan çıkan Mustafa Sarıçan ve Kaptan Fatih Karael'in sağlık durumları iyi olduğu bildirildi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ



Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...