Pazar, Ağustos 28, 2016

Ulaş: Bize ahlaklı futbolcu lazım

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan Yeşilova Esnafspor 15 Gün önce anlaşma yaparak Nevşehirdeki kamp kadrosuna dahil ettikleri Futbolcu Yağız Küçük,verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine takımdan ayrıldım açıklamasına Yeşil Beyazlı kulüpten açıklıma geldi.

Yeşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı açıklamasında ,sitenize daha önce görüşüp anlaşmaya vardığımız Yağız Küçük, transferler, alacaklar ve gün geçtikçe bazı sözlerin tersine döndüğünü gördüm, ayrılma kararı aldım sözü üzerine açıklama yapmak zorunda kaldık.İsmi geçen Yağız Küçük ile diğer futbolcular ile görüştüğümüz gibi kendisi ile de görüşme yaptık ve yeni sezon için 25 kişilik kamp kadrosuna dahil ettik.

10 Günlük yaptığımız  kamp çalışması sonrası İstanbul'a dönen takımızı Teknik Direktörleri bizlere vermiş olduğu raporda Yağız Küçük futbolcunun Disiplinsizlik ,ciddiyetsizlik ve lakayık içinde olduğunu ilerleyen zamanda çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakacağı izlenimi görerek Yeşilova Esnafspor kulübü olarak  kendisi ile ilişkimizi kesmiş bulunduk.

48 Yıldır Türk sporuna hizmet eden Yeşilova Esnafspor kulübü şimdiye kadar onurlu duruşu ile gençlere spor yaptırmaya çalışmaktadır. Başaricları ile dolu olan güzide kulübümüze hiç kimsenin böyle ve ya buna benzer iftiralar atmaya hakkı yoktur.

Yeşilova Esnafspor kulübün de geçmişte hiç bir futbolcunun parası kalmamıştır .Futbolcu kardeşlerimiz imkanları ve para kazanacağı kulüp bulduğunda kulüp olarak elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz bunun örnekleri vardır.Yağız Küçük isimli futbolcu galiba birileri para hırsına kendini kaptırarak daha iyi yerlerde futbol oynayacak sevdasına kendini kaptımış kendiliğinden böyle bir senaryo üretmiştir.

Yağız Küçük isimli futbolcu kendisi bırakmamıştır, futbolcunun Disiplinsizlik ,ciddiyetsilik ve lakayık içinde olduğunu bizim Ahlaklı futbolculara kapımızın açık olduğunu söyleyerek biz onu gönderdik dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...