Cuma, Ağustos 26, 2016

Tepecik Anadoluspor sahasında kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Tepecik Anadoluspor, kendi sahasında oynadığı hazırlık maçında Zeytinburnu 1. Amatör Lig takımlarından Damlaspor'a 5-3 mağlup oldu.

İlk yarıda ilk 10 dakika sonrası etkili olan Tepecik Anadolu, müsabakanın ikinci devresinde de etkili oyunu ile baskı oluştursa da beklenen goller Damlaspor'dan geldi. 2 gol birden atan Ergincan Gidiş'in ve Alim Bölük'ün golleri Kırmızı-Beyazlılara yetmedi ve maç Damlaspor'un 5-3’lük üstünlüğüyle sona ermiş oldu.

Kımızı-Beyazlı ekipte Necmettin Çapri takımdaki eksi ve artıları da hazırlık maçında görmüş olurken, Tepecik Anadoluspor sahadaki mücadeleci futbolu ile dikkat çekti.

Tepecik Anadolu, 1. Amatör küme maçlarının başlamasına kadar, kalan süreyi hazırlık maçları yaparak sürdürmeyi planlıyor.

MAÇTAN DAKİKALAR
İlk yarıda Damlaspor etkili futboluyla tehlikeli olurken, 8. dakikada bu tehlikeli ataklardan biri gol ile sonuçlandı 0-1.
9. dakikada Tepecik Anadoluspor kullandığı ilk kornerden ceza sahasına düşen topta Anadoluspor'lu oyunucunun yaptığı vuruşta top direğin dibinden dışarı çıktı.
15. dakikada gelişen Damlaspor atağında Anadoluspor'da defans rakip oyuncuyu tutamayınca Damlaspor'dan 2. gol gelmiş oldu 0-2.
18. dakikada bu kez hata yapan taraf Damlaspor oldu. Kullanılan aut atışı esnasında top kısa düşünce, rakibinden topu çalan Ergincan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi.
28. dakikada Tepecik Anadolu eşitliği yakaladı. Uğur Atalay'ın mükemmel pasında Ergincan Gidiş, kaleciyi de klas çalımla geçerek maçta skoru 2-2'ye getirdi.
32. dakikada Tepecik Anadolu maçta etkisini iyice göstermeye başladı ancak Uğur Atalay ağır kalınca 3. gol gelmedi.

İKİNCİ YARI
Maçta ikinci yarına Tepecik Anadolu'nun vuruşuyla başladı.
50. dakikada Uğur Atalay'ın vuruşunda top kalecinin bacakları arasında kalırken, kırmızı beyazlı ekip mükemmel denilebilecek bir golden oldu.
58. dakikada Damlaspor yine etkisini göstermeye başladı ve dengeyi bozan taraf oldu 2-3.
88. dakikada Alim Bölük ceza sahası ön çizgisinden yaptığı vuruşta top bir kez daha ağlara gitti 3-4.
90+3'te farkı ikiye çıkaran gol sarı-siyahlı ekipten geldi ve sahadan 5-3'lük skorla ayrılan taraf Damlaspor oldu.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...