Salı, Ağustos 30, 2016

Küçükpazar Ersin Yüksel'e emanet


Geçtiğimiz sezon THY U15 takımını çalıştıran ve göreve geldikten sonra 9 maçta 8 galibiyet ile büyük bir başarı yakalayan Ersin Yüksel, Küçükpazarspor ile anlaşma sağladı.

Antrenörlük kariyerine Şehzadebaşı ile başlayan ve ilk senesinde şampiyonluk yaşayan başarılı Teknik Adam, daha sonra Küçükpazarsporla anlaşmış ve daha sonra Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı yakalayan Yenibosnaspor ile ilk iki sırayı paylaşmıştı.

Küçükpazar'da ki başarısının ardından, Zaferspor ile anlaşan Ersin Yüksel bu ekipte de şampiyonluk yaşayarak takımını bir üst lige çıkardı. Daha sonra tekrar Küçükpazarspor ile anlaşan Ersin Yüksel Erokspor ile ilk iki sırayı paylaşarak Süper Amatör Lige çıkma hakkını elde etmişti. Ardından kurucularından da olduğu İstanbul Barışspor'da iki sezon boyunca görev yapan Ersin Yüksel, daha sonra THY U15 takımının başına geçti ve ilk 5 hafta da 6 puan toplayan ekibi ile 9 maçta 24 puan toplayarak büyük bir başarıya imza attı.

Sitemize transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ersin Yüksel, "İstanbul'un Barcelona'sına geri döndüğüm için çok mutluyum. Yönetimi, malzemecisi, masörü, futbolcusu, birbirimize kenetlenerek Küçükpazar camiasına hakettiği şampiyonluğu yaşatacağız. Bana bu görevi layık gören başta Mesut Gülbaran olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


1 yorum:

alper dedi ki...

Başarılar ersin hocam

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...