Pazartesi, Ağustos 29, 2016

Küçükçekmece Nurçelikspor Sezonu Açtı.

Kadınlar 2.ligi Takımlarından Küçükçekmece Nurçelikspor 2016-2017 sezonunu Yeşilova Kemal Aktaş sahasında gerçekleştirdiği yeni futbol sezon açılışını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz sezon Kadınlar 3.liginde üstün başarı göstererek şampiyon olan Küçükçekmece Nurçelikspor Bayan Futbol takımı 2016-2017 sezonuna “merhaba” dedi.
Yeni sezon öncesi kadrosunu birçok oyuncu ile güçlendiren Küçükçekmece Nurçelikspor Bayan Futbol Takımı yeni transferlerin de katıldığı sezonun açılışı maçı eski futbolculardan oluşan karma takım ile yapılan maç ile 2016-2017 sezonuna açılışı gerçekleştirdi. Açılış maçı öncesi Söğütlüçeşmespor, Küçükçekmece Nurçelikspor U 13 Takımları arasında yapılan gösteri maçın ardından A Takım Küçükçekmece Nurçelikspor 2016-2017 sezonunu açılışı yapıldı.
Yeni Futbol sezonu Küçükçekmece Nurçelikspor takımı çalıştıracak olan Teknik Direktör Şenol Çavuş, “ Hayırlısı ile2016-2017 sezonuna “merhaba” dedik. Yeni sezonun kazasız -belasız sakatlıktan uzak geçmesini diliyorum. Yeni Futbol sezonu çalışmalarımızı 15 gündür Florya Atatürk Ormanında çalışmalarımızın stardını vermiş bulunmaktayız. Oyuncularımızın çoğu zaten hazır geldi. Fizik olarak iyi durumdalar. İlerleyen günlerde kondisyon antrenmanlarına başlayacağız.
Ligin başlamasına yaklaşık bir ayımız var. Bu süreyi en iyi şekilde kullanıp lige hazır gireceğiz. Yeni sezonda aramıza yeni katılan isimler var. Tüm oyuncular kaliteli isimler. Yeni sezonda güçlü kızlarla hedeflediğimiz yerde olacağız.”dedi.
Küçükçekmece Nurçelikspor Kulüp Başkanı Nurcan Çelik, çok emek harcayarak iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, "İyi bir kadro kurduk. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma uyumunu sağlamak için iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz dedi. Futbol isteği olan, güçlü taraftarı olan bu takıma üst ligler yakışır diyen Başkan Çelik, Biz de bu doğrultuda kurduğumuz takımımızla yapılması gereken ne varsa onu yaparak üst lige çıkacağız. İnşallah verimli, sakatlık olmayan, takım uyumunun kısa sürede gerçekleştiği bir takım kurduk yeni futbol sezonun hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Yeni Futbol Sezonunda Teknik Direktör Şenol Çavuş, Altyapı Hocası Zeynep Aktaş
Yeni Transferler, Dilek-Adana İdman Yurduspor, Elif-Tekirdağ İdman Yurduspor, Merve-Çerkezköyspor, Buse ve Simge-Söğütlüçeşmespor

HABER:Yılmaz AKTEPE















Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.