Cumartesi, Ağustos 27, 2016

İstanbul Sahilspor U15 sezona hazırlanıyor

Yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile sürdüren İstanbul Sahilspor alt yapıda da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeni sezona da şampiyonluk parolası ile start veren İstanbul Sahilspor A takımı, alt yapı kategorilerinde de başarıyı hedefliyor. U-15 liginde öncelikle iyi futbol oynamayı hedefleyen İstanbul Sahilspor takımı yoğun antrenman programlarının yanı sıra hazırlık maçları ile de çalışmalarını sürdürüyor.

Sportif Direktör ve Altyapı Sorumlusu Ahmet Göktaş, yönetiminde çalışmalarını sürdüren U-15 takımı Girnespor ve Ataşehir Çamoluk takımları ile yaptığı hazırlık maçları ile eksiklerini görmeye çalıştı. Hazırlık maçları sonrası görüş bildiren Ahmet Göktaş geçen sene U-14 liginde mücadele eden takımın iskeletini koruduklarını ve bu sene yapılan takviyeler ile güçlü bir takım oluşturduklarını söyleyerek henüz çalışmalara yeni başladıklarını, takımda yeniler ile eskiler arasındaki uyum sorununu çözdüklerini belirterek öncelikli hedeflerinin iyi futbol sergilemek ve A takım düzeyinde oyuncular yetiştirmek olduğunu ifade etti.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK









Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...