Çarşamba, Ağustos 31, 2016

Emrullah Toprak yeniden profesyonel


Bölgesel Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Serhat Ardahanspor'a devre arası transfer olan ve 12 müsabakada görev alan Emrullah toprak, gösterdiği performansın ardından Zonguldak Kömürspor ile sözleşme imzalayarak yeniden profesyonel liglere merhaba dedi.

Futbola Mahmutbey ile start veren Emrullah Toprak ardından Kasımpaşa ve Sivasspor formalarını giydi.  Lüleburgaz ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra Beykoz 1908 ile amatöre dönen başarılı orta saha oyuncusu, Keşanspor formasını giydikten sonra, Erzincan Refahiyespor ile tekrar profesyonel olmuş ardından da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir GK ile sezonu tamamladı. Bu sezon tekrar İstanbul yolunu tutan Emrullah Toprak ligin hemen başında sakatlanarak bir süre forma giymese de toparlanıp takımı ile 7 müsabakada forma giydi. Daha sonra ilk yarıda kötü sonuçlar alan Serhat Ardahanspor ile anlaşan başarılı oyuncu takımının ligde kalmasında da önemli etken oldu.

Hızlı oyun yapısı ve hırslı oyunu ile ön plana çıkan deneyimli oyuncu, kariyerinde 2 kez profesyonel mücadelede yer aldı. Başarılı orta saha oyuncusu, 70 kez  Bölgesel Amatör Ligde forma giyerken 2 de gol kaydetti, 20 kez de Bölgesel Gençlik Geliştirme liginde forma giydi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.