Cumartesi, Ağustos 27, 2016

Doğanspor'dan '10 Numara' transfer

İnegöl temsilcisi Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden Doğanspor, geçen sene İnegöl Yenicespor'da forma giyen 'Ali Baba' lakaplı forvet oyuncusu Gökhan Yazıcı'yı renklerine bağladı. 

10 numara ve forvet arkası oynayan maestro Gökhan Yazıcı, Futbola 1999 yılında İnegöl Kurtuluşspor'da başladı. Daha sonra İnegölspor'a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yaptı. İnegölspor'da 2 sezon forma giydikten sonra Azerbaycan Süper Lig ekibi Karvan Yevlax'a transfer oldu. Sırasıyla İnegölspor, Eskişehirspor, Küçükçekmecespor, Erzurumspor, Alibeyköyspor formalarını giydikten sonra amatöre dönüş yaptı. İnegöl Gençlergücüspor, Yenişehir Belediyespor, İnegöl Kurtuluşspor ve son olarakta geçtiğimiz sezon İnegöl Yenicespor'da forma giydi. Gökhan Yazıcı, bu transferde maddi ve manevi fedakarlık gösterdiği ve birçok Süper Amatör, BAL takımlarının tekliflerini red ettiğini söyledi.

Transferinden sonra bir açıklama yapan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gökhan Yazıcı, "Bir çok kulüpten teklif aldım hepsine çok teşekkür ederim ama hocayla kurduğum diyaloglar ve bana güvenlerden ötürü Doğanspor'u tercih ettim. Hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım ve elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma faydalı olacağım” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi İsmail Ünsal’ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Yönetim kurulu üyesi Gökhan Emre yaptığı kısa değerlendirmede “Ali Baba kendini ispat etmiş ve yetenekli bir futbolcu. Süper amatör kümede başarı ile mücadele edecek iyi bir kadro kurduk ve kendi tesislerimizde sezon öncesi antrenmanlara başladık. İnşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...