Cuma, Ağustos 26, 2016

BAL takımları İddaa programına girebilir

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu üyesi ve aynı zamanda Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

Bölgesel Amatör Lig'in duygusal bir lig olduğunu, bu yüzden her ilde olması gerektiğini belirterek 81 ili kucakladığını belirten Ali Düşmez, ligden düşme ve yükselme konusunda bir iyileştirme yapmak için çalıştıklarını söyledi. 

Türkiye Kupası ön eleme turunda mücadele edecek Bölgesel Amatör Lig ekiplerinin maçlarının İddaa programında yer alması için çalıştıklarını vurgulayan Ali Düşmez, "Türkiye Kupası'nda mücadele eden Bölgesel Amatör Lig takımlarının İddaa'da yer alması konusunda çalışıyoruz. Ancak havuz olacak, toplanan para tüm takımlara bölüştürülecek. Doğrudan kulüplere aktarılmayacak. Bu işi becerebilirsek havuzda para birikecek ve biriken paralar tüm takımlara eşit dağıtılacak" ifadelerini kullandı. 

'Her zaman ulaşılabilir olmuşuzdur'
Aynı zamanda TASKK Başkanı da olan Ali Düşmez, "Futbolun içinden gelmiş biriyim, tüm sıkıntılarınızı biliyorum. Ama şunun bilinmesini isterim; amatörlerin hakkı 2008'den beri çok daha üst düzeyde savunuluyor. Ama ihtiyaçlar sonsuz, imkanlar kısıtlıdır. Bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Kanun Hükmünde Kararname ile sahalardaki sağlık sorununu çözdük. Bu ciddi bir adımdır. Bugüne kadar yapılmayan bir şeyi de yaptık. Son yıllarda ben ve arkadaşlarım amatör camialarda her zaman ulaşılabilir olmuşuzdur. Benim telefonum her zaman açıktır. İstediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Bana olmasa da yardımcılarıma da ulaşabilirsiniz" diye konuştu. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.