Cumartesi, Ağustos 27, 2016

Beykozspor 1908'in genç yıldızından duygusal veda

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykozspor 1908 alt yapısındaki başarılı performansıyla A takıma kadar yükselen ve başarıyla forma giyen Ömer Faruk Kılıç, Bölgesel Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Yeni Amasyaspor'a transfer oldu.

Geçen sezonun tamamlanması ile birçok takımın transfer listesine giren 1997 doğumlu oyuncu, takımın 100. yılındaki şampiyonluğunun mimarı Ergun Ortakçı'nın çalıştırdığı Yeni Amasyaspor ile anlaştı. Çavuşbaşıspor'da başlayıp Beykozspor 1908'de performansını zirveye çıkararak Yeni Amasyaspor ile anlaşan 19 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı.

'108 yıllık tutuşan bir mazinin yangını var içimde'

Mesajında her zaman zor olanı seçtiğini vurgulayan genç oyuncu, "Canımı yaksa da, yüreğimi burksa da basit olan bana göre değildi. Şu an içinde bulunduğum durum zor bile değil. Çok zor! Çünkü bu acı cidden çok farklı bir acı... 108 yıllık tutuşan bir mazinin yangını var içimde. Avazı çıktığı kadar bağıran taraftarın sesleri var. Kısacası içimde buram buram tutuşan Beykoz sevgisi... 4 senedir güle, ağlaya formasının hakkını vermek için çabalayıp ama hakkını veremediğim şanlı Beykozspor 1908 kulübüme veda etme vakti geldi. Kariyerim ve hedeflerim için bu seçimi yapmak mecburiyetindeydim" ifadelerini kullandı.



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.