Cumartesi, Ağustos 27, 2016

Beykoz 1908'de bir duygusal veda da Oktay Gökdemir'den


Beykoz 1908 kulübünde Ömer Faruk Kılıç'tan sonra bir duygusal veda da Oktay Gökdemir'den geldi.
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor takımıyla sözleşme imzalayan ve Beykoz 1908 kulübünden ayrılan Oktay Gökdemir tüm Beykozlulara veda ederken duygularını yazdığı bir mektupla tüm Beykoz 1908'lilerle  paylaştı.
3 seneden beri göğsümde gururla taşıdığım armaya , üstüme her giydiğimde sırılsıklam ettiğim o formaya veda etme vakti geldi . 
Acı tatlı onlarca anı ve kalbimde taşıdığım 108 yılın hatırasına sayfalar dolusu kitap yazılır ancak kısa da olsa bir teşekkürü kendime borç bilirim . Hayal ettiğim kariyere ulaşabilmek için önümdeki her basamağı hızla tırmanmak zorundayım ve bu yüzden 3 sene boyunca gerek altyapıda , gerek A takımda gururla taşıdığım bu armaya , camiama ve aileme veda etmek mecburiyetindeyim .

Çok isterdim Büyük Beykoz isminin yakışmadığı bu liglerden kurtulmasını . Ancak hiç bir şey için geç olmadığını elbet bir gün hak ettiği yerlere geleceğine de inancım tam . Lafı fazla uzatmadan üzerimde emeği olan herkese tek tek teşekkür ediyorum . En başta hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Büyük Beykoz taraftarına , başkanımızdan , yöneticilerimize , ismini sayamadığım herkesden üzerimde emeği olan hocalarıma ve aynı amaç , aynı hedef uğruna , aynı cephede savaştığım kardeşlerime , abilerime kadar herkese sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum . Gittiğim her yerde Beykozsporu temsil edeceğime ,Beykozluluğun gerektirdiği duruşu göstereceğime hiç kimsenin şüphesi olmasın .

Sevgi ve Saygılarımla

HABER:ÜMİT YILMAZ



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.