Perşembe, Temmuz 28, 2016

Zeytinburnu 1957 SK'da golcü tamam


Geçtiğimiz sezona Nişantaşıspor ile başlayan ve ardından sergilediği performans ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinin dikkatini çekerek Beşyüzevlerspora transfer olan, tecrübeli golcü Serkan Afşar Zeytinburnu 1957 SK ile anlaşma sağladı.

İkinci yarıda takıma katıldıktan sonra takıma hücum anlamında önemli katkı sağlayan ve hayati goller kaydeden tecrübeli golcü özellikle ligde kalma mücadelelerinde attığı gollerle adeta takıma hayat verdi.

Başarılıgolcü öncelikle ligde oynanan İFA maçında attığı golle takımına 3 puan kazandırarak lig sıralamasında üstte kalmak için önemli katkı sağladı. Daha sonra ise Çeliktepespor ile oynanan Bölgesel Amatör Lig Play Out müsabakasında da fileleri havalandıran oyuncu takımını Bölgesel Amatör Ligde tutan oyuncular arasında büyük rol oynamıştı.

Sitemize açıklamalarda bulunan Zeytinburnu 1957 SK Kulüp Başkanı Kenan Aydın, "Serkan Afşar herkesin bildiği, hem kişiliği ile hem kalitesi ile üst düzey bir oyuncu. 3.Lig yolunda hedefimize uygun bir golcü arayışımız vardı. Serkan'ın tecrübesi, golcülüğü, bizim de hedeflerimiz örtüştü ve transferi gerçekleştirdik. Hem kendisi için hem camiamız için hayırlı bir transfer olmasını diliyorum. Teknik ekibimizin direktifleri doğrultusunda eksik gördüğümüz noktalarımıza kaliteli transferlerimiz devam edecek. Herkes bizi izlemeye devam etsin" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.