Pazartesi, Temmuz 25, 2016

Yıldıztabyaspor'dan defansa joker transfer

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yıldıztabyaspor,defansta çift yönlü stoper ve sağ bek oynayan İsmail Gülçiçek ile anlaşmaya vardı.

İSMAİL GÜLÇİÇEK KİMDİR ?
14.04.1990 doğumlu Gülçiçek,futbol kariyerine Ceylanspor'da başladı.Ceylanspor ekibinde 7 sezon top koşturduktan sonra Bayrampaşa Tunaspor'a geçiş yapan Gülçiçek 1 sezon burada oynadıktan sonra transferini Konya Süper Amatör'de Kadınhanı Bld.spor'a yaptı ve 2 sezon burada oynadıktan sonra Arnavutköy ve G.O.P Yeniköy formalarını giydi.

Mevkisi sağ bek ve stoper olan Gülçiçek,çift yönlü oynamasıyla diğer takımların transferde önceliği olmuştu.2016-2017 sezonunda Yıldıztabyaspor'la anlaşan ve elinden geleni yapacağını belirtirken yeni sezonda ekip arkadaşlarına da başarılar diledi.
Transfer görüşmelerinde ise dikkat çekici bir olay yaşandı.Yıldıztabyaspor Kulübü Başkanı Yavuz Coşkun'un çalıştığı Gaziosmanpaşa Belediye'sinde çalışan ve Yıldıztabyaspor eski Yönetim kurulu üyesi ve G.O.P Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Hamza Akpınar'ın kulübe destek olarak İsmail Gülçiçek transferinde birebir görüşmeleri sonucu transferinin tamamını üstlendiğini açıkladı ve Yavuz Coşkun ve Yönetim Kurulu'na verdiği desteği gösterdi.
Akpınar'dan gelen açıklamada "Arkadaşımız ve kardeşimiz olan Yavuz Coşkun'a yardımımız olsun istedik.Gereken desteği vererek transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaştık.Hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi ve ekibe yeni sezonda Süper Amatör Lig yolunda başarılar diledi.

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...